PUČE PONOĆNA "BOMBA" U KOMŠILUKU! Legendarni Hrvat se vratio u Split!

Autor:

Sport

21.07.2024

00:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za Hajduk

PUČE PONOĆNA "BOMBA" U KOMŠILUKU! Legendarni Hrvat se vratio u Split!

Foto: Tanjug/AP

Ono što se u komšiluku nedaljama najavljivalo, konačno je dobilo epilog - Ivan Rakitić (36) je novi igrač Hajduk Splita kog od ovog leta predvodi Đenaro Gatuzo.

Bivšem vezisti Sevilje, Barselone i hrvatske reprezentacije, koji je napustio saudijski Al Šabab, splitski klub će biti šesti, a verovatno i poslednji u blistavoj i trofejnoj karijeri. Ugovor je potpisao na dve godine. Klub je navijače obradovao da Rakitić dolazi objavom tačno u 12, te tako aktivirao ponoćnu "bombu".

 

 

Hajduk je, stoga, objavio snimak lansiranja Rakete, što je nadimak po kojem je Rakitić najpoznatiji. "Hjustone, nemamo problem. Imamo rešenje", piše na kraju snimka lansiranja rakete. Rakitić u Split stiže u nedjelju i biće svečano predstavljen na konferenciji za novinare koja počinje u 19.30 časova u Bijelom salonu.

Tako je na Poljud stigao igrač koji je sa Barselonom osvojio četiri titule La Lige i Kup kralja, koji je postigao pobedonosni gol u finalu Lige šampiona i odigrao čak 310 utakmica za jedan od najvećih klubova. Barselona ga je uvrstila među svoje legende. On je i legenda Sevilje, koju je kao kapiten doveo do dva trofeja u Ligi Evrope. Rakitić je izabran u idealne timove svih tih takmičenja.

Rakitić je takođe sa reprezentacijom Hrvatske došao do zvanja vicešampiona na Mundijalu u Rusiji, dok se od dresa nacionalnog tima oprostio 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading