EVO ŠTA KAŽU MILOJEVIĆ I REKORDER DUARTE POSLE VEČERI ZA PAMĆENJE: Trener Zvezde nahvalio novog napadača

Autor:

Sport

20.07.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divno veče za delije na Marakani

EVO ŠTA KAŽU MILOJEVIĆ I REKORDER DUARTE POSLE VEČERI ZA PAMĆENJE: Trener Zvezde nahvalio novog napadača

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Jedinstvo iz Uba na otvaranju nove sezone Superlige Srbije pred svojim navijačima rezultatom 4:0.

Trener crveno-belih Vladan Milojević, kao i uvek, nije želeo mnogo da hvali svoje izabranike.

- Čestitam igračima i divnoj publici koja je došla da nas podrži. To su naše Delije, nismo ni sumnjali da će da budu tu u velikom broju. Moram da napomenem da je i Jedinstvo mlada i poletna ekipa sa jasnim naznakama šta žele. Prdrižavali smo se onoga što je bio naš cilj i videli ste dosta mladih igrača u ekipi. Imamo i dosta igrača van protokola, koji se polako vraćaju. Idemo dalje, sutra trening, odmor, priprema za sledeću utakmicu i tako do kraja sezone, istakao je Milojević posle utakmice, pa se osrvnuo na sjajne partije špiceva - dvostrukog strelca Šerifa Endiajea i rekordera Bruna Duartea:

- To su naši napadači i njima trebaju golovi. Vredno rade na treningu i daju sve od sebe, a kada je to slučaj, nagrada sama dođe za ono što zaslužite.

Republika

Foto: Starsport

Duarte slavi gol

Istakao je da će ekipi trebati vremena da uđe u takmičarski ritam.

- Nastojimo da igračima jasno kažemo šta su ciljevi i koji su njihovi zadaci u tome. U tom slučaju kada igrači to razumeju, samopouzdanje dođe samo od sebe i lakše se igra. Nažalost, danas smo imali i loših dodavanja, ali to je sasvim normalno i očekivano za premijeru. Trebaće nam malo vremena da uđemo u takmičarski ritam. Kreće polako pritisak, borba za svaki gol, ali zadovoljan sam, konstatovao je Zvezdin trener.

Bruno Duarte je postigao najbrži gol ikada kao debitant u dresu Crvene zvezde, pošto je nakon svega 52 sekunde zatresao mrežu Ubljana, a posle meča bio je presrećan.

- To je zaista sjajno, nekada imam sreće, lopta je stigla do mene i postigao sam gol. Veoma sam srećan zbog debija. Postigao sam gol uz pomoć saigrača. Zaista sam presrećan, hvala svima. Veoma je lepo, navijači su sjajni, vole klub i ovo je veoma dobro za nas, istakao je Brazilac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading