NOVA TUŽBA ENE JANJUŠEVIĆ STIGLA U "ELITU": Zvanično saopštenje produkcije, VANREDNO UKLJUČENJE u emisiju!

Autor:

Zadruga

03.07.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević otkrila informaciju o novoj tužbi Ene Janjušević!

NOVA TUŽBA ENE JANJUŠEVIĆ STIGLA U "ELITU": Zvanično saopštenje produkcije, VANREDNO UKLJUČENJE u emisiju!

Foto: Instagram.com

U emisiji "Specijal" voditeljka Dušica Jakovljević obradovala je gledaoce i goste iznoseći ekskluzivne informacije. Jedna od tema o kojoj je razgovarala bila je tužba koju je dobila Miljana Kulić od Ene Janjušević, bivše supruge Marka Janjuševića Janjuša

Dušica Jakovljević je otkrila da je Miljana Kulić nedavno dobila tužbu od Ene Janjušević, a ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti. Gledaoci su bili šokirani ovom informacijom i odmah su počeli da komentarišu situaciju na društvenim mrežama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević

 

- Eto, Ena je tužila Aneli i Miljana je dobila tužbu - prokomentarisala je Dušica, da bi Marija poručila:

- Za šta je tužila? Zato što ima svoje mišljenje? Evo, neka onda tuži i mene što imam takvo mišljenje o njoj. 

Voditeljka je otkrila da je tužba podneta zbog izjava koje je Miljana dala u medijima u vezi sa Enom Janjušević. Detalji same tužbe nisu otkriveni, ali je Dušica naglasila da će ova situacija definitivno uticati na dalji tok rijalitija "Elita" i odnose među takmičarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić "Elita 7"

 


Gostujući u emisiji, Marija Kulić, majka Miljane Kulić, nije krila mocije povodom ove tužbe.Takođe je naglasila da će podržati ćerku u svakom trenutku, bez obzira na ishod tužbe.

Takođe, voditeljka je istakla da je i Marko Janjušević Janjuš dao mišljenje o celoj situaciji.

Ova tužba je definitivno dodatno začinila već uzbudljivu atmosferu u rijalitiju "Elita", a gledaoci su sa nestrpljenjem očekivali dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pleja

03.07.2024 08:21

Koji cirkus ta zena pravi sa tim tuzbama,blam veka, sedam god ona i njen muz bivsi ili sadasnji funkcionisu po istom sablonu on se muva sa zenama ali ih sutne i vrati se kod nje a ona kao da nista nije bilo u soping sa njim, pa sta da se zakljuci? Svako ima pravo da iznese svoje vidjenje najbolje da tuzi milione ljudi koji su dosli do istog zakljucka a to neka raspravi sa svojim muzem koji cas prica da je sa njom cas da nije i tako godinama. Uostalom sve je jasno dela govore sve. Primitivizam.