KAD PROVOCIRAŠ NOLETA, NE MOŽEŠ DOBRO DA PROĐEŠ: Đoković BRUTALNO ODBRUSIO navijaču koji ga je OMALOVAŽAVAO

Autor:

Sport

05.07.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kada im se suprotstavim, velika većina njih samo pogne glavu"

KAD PROVOCIRAŠ NOLETA, NE MOŽEŠ DOBRO DA PROĐEŠ: Đoković BRUTALNO ODBRUSIO navijaču koji ga je OMALOVAŽAVAO

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković se plasirao u treću rundu Vimbldona posle pobede nad britanskim teniserom Džejkobom Firnlijem sa 3-1 u setovima, ali nije sve prošlo baš "glatko".

Nole je poveo sigurno sa 2:0 u setovima, dok je u trećem imao 5:5, ali je tu posustao i dopustio brejk Firnliju koji je to iskoristio i produžio meč. Sve to je normalno Novaka isfrustriralo, pa je u pauzi između setova prišao supervizoru i požalio se na jednog momka u plavoj majici koji mu je dobacivao nešto tokom igre.

Posle se konsolidovao i kada je bilo najpotrebnije bio je najbolji, a na konferenciji za medije upitan je o tom događaju sa pauze.

U pitanju je ista osoba na koju sam sudiji skrenuo pažnju tokom meča. Kada sam mu prišao gledao je mobilni telefon i pokušao da izbegne kontakt. Skoro da ne prođe ni jedan meč da se ne dešavaju ovakve nepoželjne situacije, i u 95 odsto slučajeva ja to tolerišem. Navijanje smatram normalnom pojavom, jer ljudi su kupili kartu, imaju slobodu da podržavaju koga god žele i predstavljaju stvari ličnog izbora - poručio je Đoković i dodao:

Kada neko pređe liniju sportskog ponašanja, onda reagujem. Takav sam ceo život i takav ću biti do kraja svoje karijere. Neću dozvoliti da mene neko provocira, ponižava, omalovažava. Svakome ću moći da pogledam u oči, i posle da mirno spavam. Interesantno je da kada im se suprotstavim, velika većina njih posle samo pogne glavu. Svako je hrabar kada na njemu nije pažnja, i to je sve što imam da kažem oko toga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading