ŠOK-PRIZNANJE SESTRE NAŠE PEVAČICE: Godinama je ĆUTALA o njenom ponašanju, a sad otkrila sve o TRAUMAMA "Skakala je na mene, maltretirala me je"

Autor:

Zabava

05.07.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestre Bekvalac otkrile su svoje velike tajne.

ŠOK-PRIZNANJE SESTRE NAŠE PEVAČICE: Godinama je ĆUTALA o njenom ponašanju, a sad otkrila sve o TRAUMAMA "Skakala je na mene, maltretirala me je"

Foto: instagram.com/draganabekvalac72

Nataša Bekvalac, popularna srpska pevačica, često je tema raznih medijskih sadržaja zbog svojih izjava i postupaka koji često postanu viralni na društvenim mrežama. Međutim, pre 17 godina, Natašina sestra Kristina Bekvalac je u jednoj emisiji iznela niz šokantnih tvrdnji o njihovom detinjstvu i odnosu, ostavljajući pevačicu i publiku u neverici.

Kristina je ispričala da je Nataša bila vrlo zahtevna prema njoj u detinjstvu, opisujući je kao brzu i okretnu, dok je ona bila "užasno debela i trom".

Foto: Republika.rs

Kristina Bekvalac

 

- Bila je grozna prema meni. Maltretirala me je dosta. Sva je bila kao dečak, brza, okretna, a ja sam bila užasno debela i troma. I stalno me je vukla, non-stop sam padala zbog nje, povređivala me je - rekla je Kristina, pa opisala jednu svoju traumu iz detinjstva:

- Kad smo bile male, sve tri smo spavale u istoj sobi, Nale i ja smo spavale u krevetu na sprat, ona gore, ja dole. Godinama, to nikad neću zaboraviti, godinama je usred noći skakala na mene sa sprata i vikala: "Ja se nekad povampirim, ja se nekad povampirim." To joj nikad neću zaboraviti, godinama sam verovala da moja sestra u toku noći postane vampir.

Foto: instagram.com/kristinabekvalac

Kristina Bekvalac i Nataša Bekvalac

 

Osim toga, Kristina je otkrila i detalje iz Natašinog ljubavnog života iz detinjstva, delujući kao dodatni sloj u njihovoj složenoj vezi. Ova izjava baca svetlo na privatni život poznate pevačice i otkriva nove aspekte njene ličnosti.

- Vozila je bicikl, ja sam sedela pozadi i ona nije primetila da sam pala. Vikala sam i od straha sam se uhvatila za točak, ona me je tako vukla 100 metara. Na kraju nisam imala kolena, ostale su samo kosti. A glavnu stvar nisam rekla, zašto je ona vozila tako brzo, zato što smo vijale njenog dečka Dejana u koga je ona bila zaljubljena kad je bila mala - ispričala je Kristina u nekadašnjoj emisiji "Da pređemo na ti".

U zaključku, svedočenje Natašine sestre Kristine iz emisije "Da pređemo na ti" pruža uvid u njihovu kompleksnu sestrinsku vezu, otkrivajući traume iz detinjstva i emotivnu povezanost koja je opstala kroz godine.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading