STRAHINJA, ZASLUŽIO SI OVO: Posle EVRO velikani se OTIMAJU za Pavlovića

Autor:

Sport

05.07.2024

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I morao bi da igra u većem klubu

STRAHINJA, ZASLUŽIO SI OVO: Posle EVRO velikani se OTIMAJU za Pavlovića

Foto: Tanjug/AP

Na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, mladi srpski reprezentativac Strahinja Pavlović istakao se sjajnim partijama, privlačeći pažnju brojnih klubova. Iako je Srbija eliminisana već u grupnoj fazi, stameni defanzivac je bio jedan od najboljih igrača našeg tima, što nije prošlo nezapaženo u fudbalskom svetu.

Prema ranijim informacijama italijanskog transfer "insajdera" Fabricia Romana, Pavlović je dobio odličnu ponudu da iz Salcburga pređe u Premijer ligu, odnosno Brentford. Pregovori su već u toku, ali kao što se i očekivalo - biće veoma kompleksni s obzirom na interesovanje drugih klubova.

Sada su se pojavile nove informacije o još jednom timu koji pokazuje interesovanje za mladog fudbalera - italijanski gigant Milanu. Prema pisanju "Gazete delo sport", Salcburg će za Pavlovića tražiti između 20 i 25 miliona evra. Mnogo toga će zavisiti od izbora samog igrača koji je svakako zalaganjem zaslužio da se velikani oko njega "otimaju".

Odlaskom u Italiju Pavlović bi mogao da stvori srpski dvojac, pošto se tamo već nalazi Luka Jović, dok mnogi drugi srpski fudbaleri takođe nastupaju na Apeninima.

Podsetimo, Strahinja Pavlović ima samo 23 godine, ali već ima bogato iskustvo iza sebe. Nakon Partizana, nosio je dres Monaka i Salcburga, a bio je starter u nacionalnom dresu u svim utakmicama na Svetskom prvenstvu 2022. godine, kao i na Evropskom prvenstvu 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading