NAJMRAČNIJA TAJNA IZ VEZE STANISLAVA I MIONE NAPOKON ISPLIVALA NA VIDELO: Ovo je glavni razlog raskida, porodica Jovanović će zanemeti od šoka! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. I.

Zadruga

05.07.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Stanislav nikada nisu pričali o ovome.

Ekipa portala Republika posetila je juče opštinu Stanovo u Kragujevcu, gde se nalazi rodna kuća pevačice Mione Jovanović. Niko od njene porodice nije izašao iz kuće, te nismo obavili razgovor s njima, ali smo sreli Mionine sugrađane, prijatelje i poznanike, pa nam je tako jedna gospođa prokomentarisala Mionin odnos sa Nenadom Aleksićem Ša, kao i raskid sa Stanislavom Krofakom.

Naime, kako je ona otkrila, Stanislavu jeste smetala Mionina karijera, odnosno, želeo je da njen izbor muzike, kao i sami nastupi, budu potpuno drugačiji. Iako to nikada nisu spomenuli u rijalitiju, čini se da su imali mnogo veće probleme, koje sada kriju od svih.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

- Ljubav... Ne znam šta je sa tim, nisu mi simpatični, mnogo se svađaju, najlepši par su mi Anita i Anđelo. Mislim da se Miona i Stanislav neće pomiriti, jer tu je bilo nekih nesporazuma, oko te njene muzike... Ona je želela jednu muziku, on nešto drugo, našao joj je neke muzičare sa kojima će da sarađuje, druga vrsta muzike, a ona je želela narodnjake. E, sad, Ša može da je progura, da bolje uspe u životu, ali kao par... Nisu pokazali neko veliko interesovanje jedno prema drugom - prokomentarisala je ona za Republiku, pa istakla da su njeni favoriti definitivno Anita i Anđelo.

- Anita je pokazala sve najbolje u odnosu sa Anđelom, mislim da je to prava i ljubav i prija, onako, lepo je videti tako nešto - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading