MIONA "RASTRGLA" MAJU ZBOG STANISLAVA! Jovanovićevoj popustile kočnice, usledio KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

04.07.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je brutalno izvređala Mionu, Jovanovićeva pokazala zube.

MIONA "RASTRGLA" MAJU ZBOG STANISLAVA! Jovanovićevoj popustile kočnice, usledio KARAMBOL!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković i Miona Jovanović su i danas izazvale dramu u Beloj kući, kada su se posvađale tokom emisije "Pitanja gledalaca", a njihov najveći problem jeste Stanislav Krofak, zajednički bivši dečko.

Maja je, naime, ubeđena da bi se Miona odmah pomirila sa Stanislavom, samo da on to želi, dok Miona tvrdi da je Marinkovićeva Krofaku samo prolazna avantura i da je nikada nije shvatao ozbiljno, niti planirao zajednički život nakon rijalitija.

Usledila je žestoka svađa, prilikom koje su jedna drugu čašćavale gnusnim uvredama, a Stanislav je svaku priliku koristio, kako bi isprovocirao Mionu:

 

- Zašto si pokušala poniziti Stanislavljevu emociju prema Maji? - glasilo je pitanje.

- Rekla sam samo da sam sa Ša sedam meseci, zavolela sam ga. On prelazi Maji preko onih stvari, a tu postoji samo privlačnost. Nisam ga ponizila - odgovorila je Miona.

- Grdana je ljubomorna, pokušava da me degradira na svaki način. Ispala sam loša prema Stanislavu, ali za razliku od nje, nisam primila p*nis posle par meseci. Žena je jako sujeta i pokvarena. Svaki dan ću biti brutalna i surova jer vidimo ishod veze Ša i nje. Ovo je lakrdija, žao mi je Ša. Igra se s njim, maltretira ga - prokomentarisala je Maja.

- Pitanje za Stanislava. Da li ćeš ići na letovanje u Selce? - glasilo je pitanje.

- Idem tamo po deset puta, Miona zna kad idem, pa me možda i sretne - rekao je Stanislav.

- Ona bi se na prvu pomirila s njim, nego on neće - ubacila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.07.2024 05:28

GLUPAČO GLUPA...NEOSTVARENA...POKVARENA...NE DIRAJ I NE PROZIVAJ MAJU...KOJA JESTE TAKVA KAKVA JE...NE BEŽI OD SVOJIH GREŠAKA...PRIZNAJE SVE I STOJI IZA SVEGA...A PREPODOBNA MIONA...BRUKA ZA NACIJU...SA TOLIKO MALO GODINA...U...Ž...A...S...