ČIM JE STEFANI PRIZNALA EMOCIJE ZOLI I MUNJEZ SE BACIO U PROMET: Bivši učesnik "Elite" rijaliti devojku ZAMENIO SA OVE DVE RIBE (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.06.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Dujković poručio da jedva čeka da se nešto desi između Grujićeve i Čolića, pa da završi priču!

ČIM JE STEFANI PRIZNALA EMOCIJE ZOLI I MUNJEZ SE BACIO U PROMET: Bivši učesnik "Elite" rijaliti devojku ZAMENIO SA OVE DVE RIBE (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Nakon što je Stefani Grujić priznala svoje emocije prema Lazaru Čoliću Zoli, čime je odjavila diskvalifikovanog učesnika "Elite" Danijela Dujkovića Munjeza, s kojim je postojala mogućnost i da je trudna, on se oglasio sa novom devojkom pored sebe. 

Republika

Foto: printsktin/instagram

Danijel Dujković Munjez u provodu sa nepoznatom devojkom

Naime, on je od prvog momenta izlaska iz rijalitija skoro svakodnevno objavljivao fotografije i snimke zajedničkih trenutaka sa Stefani, s obzirom na to da je ona ostala u rijalitiju, te isprva negirao mogućnost da ga prevari sa Zolom. Međutim, kako se njihov flert produbljivao sve do sinoćnjeg priznanja Grujićeve, tako je i Munjez promenio ploču.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Danijel Dujković Munjez donedavno je imao ovakve objave

Iako je tvrdio da je Stefani smatrao velikom ljubavlju i u više navrata isticao da je čeka da izađe, kako bi nastavili tamo gde su stali, od toga, po svemu sudeći, nema ništa.

Republika

Foto: printsktin/instagram

Danijel Dujković Munjez sa još jednom devojkom

Munjez je rešio da se revanšira pa se snimio prvo sa jednom devojkom sa kojom deluje kao da se ljubi u provodu, a zatim i sa još jednom, pa se tom prilikom i obratio:

- A ja ću na after, ajde ćao... Bog me pogledao, ne mislim ništa loše time, nego je dobro Ivan Marinković rekao, prirodna selekcija i zatvoren prostor. Ja sam spustio svoje kriterijume u rijalitiju misleći da neko zaslužuje moje poštovanje, a ma baš ništa mi nije krivo, to sam ja. Bar sad mogu normalno da spavam bez griže savesti, nije se ništa desilo, ali se nadam da hoće, da zatvorimo priču - napisao je Munjez.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading