MARIJU KULIĆ SLOMILE VESTI O MALOM ŽELJKU: Ne može da se pomiri sa SUDBINOM, odmah joj POZLILO!

Autor:

Zadruga

30.05.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Miljane Kulić se odmah oglasila zbog zanemarivanja deteta!

MARIJU KULIĆ SLOMILE VESTI O MALOM ŽELJKU: Ne može da se pomiri sa SUDBINOM, odmah joj POZLILO!

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Marija Kulić, i dalje ne može da smiri svoj bes prema bivšem zetu Ivanu Marinkoviću. Naime, glavni razlog za njenu ljutnju jeste navodno zanemarivanje njenog unuka Željka, koji je sin njenje ćerke Miljane. Marija je javno optužila Marinkovića da ne plaća alimentaciju za dete, kao i da ne pokazuje dovoljno interesovanja za njega. Međutim, njeno nedavno oglašavanje alarmiralo je javnost, te ih navelo da stave prst na čelo.

Naime, Kulićka je povezala svoj slučaj sa pričom o načinu na koji je Jovana Tomić Matora vodila računa o detetu svoje tadašnje supruge, Anite Stanojlović, iako dete nije bilo biološki povezano sa njom. Kako se navelo u rijalitiju, Anita je istakla da je Matora za dva i po meseca kupila stvari vredne 50.000 dinara za njenog sina. Međutim, ta izjava je kod Nišlijke izazvalo gađenje jer je Marinković, kako kaže, za sinvoljev rođendan navodno izdovojio samo tričavih 8.000 dinara.

- Anita kaže da je Matora za dva i po meseca kupila njenom sinu stvari u vrednosti od 50.000 dinara i još toga, a smrdljiva Buđola (Ivan Marinković) Željku za 5. rođendan kupio četiri igračke od po 2.000 dinara. Matora nije biološki otac, a smrdljivko jeste, i to je zaradio 100.000 evra - napisala je ogorčena Marija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić ne može da dođe sebi od besa

Podsećanja radi, nakon što se Miljana Kulić po ko zna koji put na vrlo brutalan način obračunavala sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima šestogodišnjeg sina Željka, njegove provokacije da će Miljana oduzeti sebi život i da će joj doći na sahranu, zabrinule su njenu majku Mariju.

Znamo da ne može očima da je gleda, da je mrzi, da je ljubomoran na nju. To treba da se prijavi, on vrši psihičko nasilje nad njom - imali smo slučajeve nekih jutjubera koji su vršili psihičko nasilje nad nekim influenserima i jutjuberima, pa smo po novinama čitali kako se završilo. To može da se desi, kada nekome to non-stop pričaš, možeš da ga navedeš na to. Miljana jeste povodljiva, a on joj to namerno radi - otvorila je dušu Marija za Pink.rs i istakla da nije iznenađena time što Ivan to izgovara majci svog deteta:

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Marija Kulić se oglasila besna zbog Ivana Marinkovića

On nema pojma da je napravio dete, ni jedno ni drugo. Vidite da ni ćerki nije čestitao rođendan. Kaže, nije namerno, da mu se ljudi ne bi hvatali za to. Za šta da se hvataju?! Što je detetu čestitao rođendan, ko da se hvata?! Iako je nikakav, treba da čestita rođendan, ipak je biološki otac. Nego, možda je zaboravio, pa ga sad sramota, kasno se setio. Miljanu vređa, pojma nema da je Miljana majka njegovog deteta, on to nema ni u podsvesti. Od mržnje prema Miljani on zaboravlja na dete, na sve. Toliko je mrzi, da više ne znam da li je više mrzi on, onaj skraćeni, divlji vepar... Ne znam ko je mrzi više od njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
svasta

30.05.2024 10:28

realno ova zena lupeta jer zakonski Ivan nije otac Zeljku i upravo je Marija tako odlucila da ga ne upisu kao oca, sta bi ona sada, da on placa a po kom osnovu? On da hoce moze da brine o detetu ali nece jer je los covek a drugo ide mu na ruku to sto zakonski nigde ne pise da mu je otac tako da Marija ne zna sta hoce.

Odgovori 15 9
Duska

30.05.2024 11:33

Pa valjda je otac NN. Miljana nikad ne laze😂 dala detetu ime oca i on je placa😂

Odgovori 11 5
kiki

30.05.2024 23:09

miljana je njena ucestvovanja svela samo na jahanje i menjanje muskaraca da nije Ivan bio bi neko drugi njoj je to nebitno pa kad ste tako isplanirale onda je sve vas problem ne znam sta ocekuju od muskarca koji nije zeleo dete sa miljanom niti bio u vezi samo kad je bio pijan jure ga pomahnitale a on zvanicno ne postoji nego je otac nn znaci kopile

Odgovori 15 7
Cico

31.05.2024 06:51

Gospodjo marija. Priznajte ivana kao bioloskog oca pa tada nesto komentarisite a ne kao NN. upisite ga kao oca ili niste sigurni tko je otac.

Odgovori 10 2