NA PINKU ISPLIVALA ISTINA O ODNOSU MAJE I DESINGERICE: Detalj koji je svima promakao otkriven!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji o odnosu Maje Marinković i Desingerice.

NA PINKU ISPLIVALA ISTINA O ODNOSU MAJE I DESINGERICE: Detalj koji je svima promakao otkriven!

Foto: ST/Nemanja Pančić/ST/Nikola Mutić. Printscreen

Odnos između Maje Marinković i Slađe Lazić Poršeline izazvao je mnogo pažnje od samog početka njihovog prijateljstva u rijalitiju "Zadruga 6". Njih dve su bile najbolje drugarice, a njihovo zajedničko letovanje u Budvi prošlog leta izazvalo je mnoge spekulacije i razne komentare. Maja je u nekoliko navrata javno iznela svoje sumnje u Slađin karakter, optužujući je da se druži sa njom isključivo zbog "kadra".

Prošlog leta se pojavila vest da se Maja navodno muva sa oženjenim reperom Dragomirom Despićem, poznatijim kao Desigerica. Svi su bili zaintrigirani nakon što su uhvaćeni kako uživaju na bazenu, što je pokrenulo brojne rasprave o njihovom odnosu. Iako su oboje dugo ćutali povodom ovih glasina, Maja je konačno odlučila da javno progovori o ovoj temi, demantujući navode o njihovoj aferi.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Desingerica

 


Nakon leta provedenog sa Desigericom, Maja se distancirala od Slađe Lazić, što je izazvalo burnu reakciju u javnosti. Slađa je bila izuzetno ljuta i osećala se iskorišćenom, te je javno iznela svoje nezadovoljstvo. Ovaj raskid prijateljstva izazvao je brojne polemike i komentare, a Maja je isticala da je Slađa bila ljuta jer nije bila obaveštena o njenim planovima.

- Ona je najjača glava u "Eliti" i vreme je da Maja pobedi ove godine! To je jedina prava priča. Vreme je da Maja uzme to prvo mesto, zato što to zaslužuje - poručio je Dragomir Despić i još jednom demantovao natpise od letos.

- Te priče od letos demantujem ponovo. Maja i ja smo super drugari, super smo blejali, bili na nastupu Teodore Džehverović, to je sve - istakao je Desingerica za "Pink.rs" lane.

Foto: ST/Nikola Mutić, YouTube/Printscreen

Maja Marinković i Desingerica

 

Nakon što su ove informacije dospeli u javnost, mnogi su se oglasili na društvenim mrežama, izražavajući svoje mišljenje o celokupnoj situaciji. Pored toga, i sami učesnici rijalitija "Zadruga" su se poverili jedni drugima, otkrivajući nove detalje o odnosima unutar kuće. Slađa je iznela svoje viđenje situacije, ističući da je bila povređena Majinim postupkom, dok je Maja pokušala da objasni svoje motive.

Sve u svemu, odnos između Maje Marinković i Slađe Lazić Poršeline prošao je kroz razne turbulencije, a javnost je bila svedok njihovih emotivnih sukoba i razmirica. Iako su ove situacije izazvale mnogo pažnje, ostaje da se vidi kako će se njihov odnos dalje razvijati i da li će uspeti da prevaziđu sve nesuglasice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading