ISPLIVALA ŠOK ISTINA O STANISLAVU I BIVŠOJ ŽENI! Skandalozni detalji iz porodičnog doma objavljeni u javnost!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković rešio da ukopa Stanislava Krofaka!

ISPLIVALA ŠOK ISTINA O STANISLAVU I BIVŠOJ ŽENI! Skandalozni detalji iz porodičnog doma objavljeni u javnost!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković oglasio se za domaće medije i dao svoj sud o odnosu Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Naime jasno je da Taki ne podržava odnos njegove ćerke, ali on nije mogao da sakrije svoju kivnost kada je Stanislav u pitanju. Kakvo mišljenje ima Taki, pročitajte u tekstu ispod slike.

- Tata joj vozi Lamburdžini, a ona našla njega seljaka . Njoj je mnogo dosadno. On je nasilan prema devojkama. Ne podržavam, on je sa devojkom iz interesa. Tako se uvalio ženi u kući, on je manijak. Bio je sa devojkama u vezi, pa ih pratio. On je kao borac neki, a sad vidimo da nasrće i na momke i na devojke. Oni neće biti zajedno, oni kad mene vide skaču sa splava u Savu. Nju čekaju napolju lepotani, a ne on. Od tog posla nema ništa kad izađe, svako će na svoju stranu - poručio je jasno Taki za Pink. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki Marinković

 

- Aneli bi isto tako prošla pre neko veče da nije bilo obezbeđenja jer je on jedan nasilnik koji vređa i mrzi žene, a ima žensko dete. Oni su svi pravili Maju ludom, a vidite šta je radio Maji iza leđa. On je jedan monstrum, sve sam to preživeo. Maja nikad nije lagala. Ponosan sam na svoju ćerku šta je sve izdržala i pretrpela na svojim malim plećima i kojeg je klošara izdržavala, davala mu pare ko zna za šta. Videli ste šta je pričao da mu nije krivo što je išla kod doktora na kiretažu to je monstruozno, a tako će i Aneli proći ništa bolje nego Maja. Svi su se tada ogrešili o moju ćerku – rekao je Taki, a onda otkrio da ništa od toga u tim trenucima nije znao:

- Nisam jer je njoj tada jedna mnogo pametna i jaka žena sa "Pinka" pomogla bez mog znanja i za to nikada ne mogu da se odužim toj osobi i toj kući. Ona meni nije smela tada da kaže da je trudna, a Aneli će proći kao Maja. Od tog posla nema ništa i čim bude izašla napolje ne znam koja je njena nedelja ona će otići na kiretažu i ona je toga svesna. Ne gotivim te devojke svašta su rekle za mene, ali uvek gledam žensku stranu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading