MAJA NE OSTAVLJA STANISLAVA NA MIRU: Iskoristila situaciju, pa mu udarila ZABRANU - on u ŠOKU!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva pokušava da osvoji Panteru!

MAJA NE OSTAVLJA STANISLAVA NA MIRU: Iskoristila situaciju, pa mu udarila ZABRANU - on u ŠOKU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičarka "Elite" Maja Marinković sinoć je iskoristila emisiju "Nominacije", kako bi prišla Stanislavu Krofaku i naterala ga da razgovaraju. Maja je pokušala da malo poboljša njihov odnos, ali Krofak je podsetio na ono što je uradila i nazvao je cinkarom.

Njoj se to nimalo nije dopalo, pa je odlučila da mu lupi čežnju i poručila mu da će izgoreti kad je bude video napolju. Podsetila ga je i na momenat kada ju je ugledao, tvrdeći da je buljio u nju kao tele. Maja je na kraju poručila Krofaku da ne može da gleda druge devojke. Stanislav je gledao u neverici.

Inače, tokom jučerašnje ankete, Stanislav je skočio na Nenada Aleksića Ša. Naime, bivši dečko reperove devojke Mione Jovanović nije hteo da dozvoli da se o njemu priča u negativnom kontekstu, pa je krenuo da se sa Ša fizički obračuna.

- Ne možeš da me sprečiš da govorim o tebi, nisam ja indijanac da mi se brecaš - rekao je Ša.

- Ja ću da ti govorim kad ćeš da završiš, moraš stati kad ti ja to naredim, ja sam ušao zbog tebe sto posto, došao sam da ti zatvorim usta - rekao je Stanislav.

- Ne možeš ti meni ništa da govoriš, ko si bre ti dečko, nema brecanja niti bilo čega. Jači jesi, luđi nisi od mene - urlao je Ša.

Republika

Foto: RTV PINK Printskrin

Okršaj Ša i Stanislava

Posle ovog okršaja Nenad Macanović je isprozivao devojku zbog koje se ova dva takmičara ne podnose. 

- Miona je koristoljubiva jer je koristila Stanislava, kobasičarka obična, Ša leči komplekse kako bi svoje frustracije izbacivao na Mioni od ranije - rekao je Bebica, a Aneli je okrenula priču na svoju muku: 

- Po meni je Janjuš najkoristoljubivija osoba, došao je preko mene do nekog cilja, pod broj dva Uroš, kome je Janjuš uzor, broj tri je Lakić, koji koristi Lejdi kao jeftinu igračicu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading