ČLANICA PRODUKCIJE NAPALA ĐEDOVIĆA! Sve se desilo u programu UŽIVO, haos pred KAMERAMA u Eliti (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.06.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljušte provokacije u rijalitiju!

ČLANICA PRODUKCIJE NAPALA ĐEDOVIĆA! Sve se desilo u programu UŽIVO, haos pred KAMERAMA u Eliti (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

U poslednjem uključenju uživo u program rijalitija "Elite", gledaoci su imali priliku da vide kako je članica produkcije, Goca Džehverović, poznata po svom strogom stavu, ušla u Belu kuću kako bi prekontrolisala imanje i podelila zadatke takmičarima. Očigledno je da je bila iznenađena i razočarana haosom koji su učesnici napravili, što je rezultiralo hitnim sazivanjem sastanka za higijenu.

Nakon što je Džehverovićka sazvala sastanak za higijenu, ona se nakratko obratila Jovani Tomić Matoroj, kojoj je saopštila da je po napuštanju imanja u Šimanovcima čeka "dobro ribanje".

- Još malo, pa ćeš napolju sve da saznaš ko je i šta radio. Prvo ideš kod mene na razgovor i ribanje - rekla je Goca Matoroj, nakon čega je dopustila ovonedeljnom vođi, Marku Đedoviću, da raspodeli poslove u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goca Džehverović ušla u Elitu

- Ja ću da kažem ovako da veliki budžeti ne moraju ništa da rade - istakao je Đedović.

- Hvala, vođa - dobacio je Anđelo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović Elita

- Ne morate ni da čistite, hotel je uvek čist. Ja ću svoje mesto da čistim. Evo, javili su se Ivan, Jelena... Bojana je već krenula. Šta se mene tiče, završeno je, što se ove tiče, kako god - dodao je Marko, što se očigledno nije dopalo Goci.

- Vi pokazujete svoju kulturu. Ja se ne kupam ovde. Vi znate kakvu kuću ste ovde zatekli, a iz kakve izlazize - brecnula se Džehverovićka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goca Džehverović ušla u Elitu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

12.06.2024 19:17

Djedovic izigrava gazdu u Eliti (nasledio Micu) Ne kapira da javnim licnosima i Pinku nanosi stetu kad prica kako ih poznaje i gde je sa nima bio. Red bi bio da im izadje iz zadnjice