TRUDNA ANELI PROLAZI KROZ PAKAO: Nakon RASKIDA sa Janjušem OVO joj ne da mira!

Autor:

Zadruga

12.06.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva se požalila cimerima, ne može da dođe sebi nakon kraha veze!

TRUDNA ANELI PROLAZI KROZ PAKAO: Nakon RASKIDA sa Janjušem OVO joj ne da mira!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Trudna Aneli Ahmić, koja je nedavno raskinula sa Markom Janjuševićem Janjušem, sa kojim čeka dete, požalila se da od kraha veze nema mira čak ni dok spava, te da je proganjaju košmari.

- Imala sam užasne snove ovih sedam dana. Ja jutros nikako da zaspim, samo se okrećem. Sve ležim budna, pa skroz budna i nikako da zaspim. Ja ne znam zašto - govorila je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli se žali da ne može da spava

Inače, Aneli je nedavno tražila i lekove za smirenje.

- Donesite mi neke tablete za smirenje. To legalno mogu da tražim jer sam pod velikim stresom - pričala je Aneli koja je jedva stajala na nogama, a cimerke su odmah pričle da joj donesu vodu i otprate do spavaće sobe kako bi odmorila.

Ahmićka je van sebe otkako je Janjuš rekao da ne zna da li sa njom može da osnuje porodicu, pa je ona pala maltene u depresiju i vidno je loše danima. 

Podsećamo, sestra učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić takođe se nedavno oglasila povodom aktuelne situacije. Ona kaže da njena sestra neće ići na kiretažu kad izađe u spoljni svet kako priča. Ona tvrdi da je u pitanju samo Anelina zbunjenost i činjenica da od Janjuša kad je ljuta ne može da pobegne u zatvorenom prostoru, pa su emocije prenaglašene.

- Ovo što Aneli priča nema veze sa životom. Ona će kad se smiri da prihvati činjenicu da će sa njim da ima bebu, tako da tu neće biti problema. Znam ja da je ona svesna i da će nakon izlaska biti još svesnija. Dok je u Eliti, to je zatvoren prostor, osuđeni su jedno na drugo tako da ne mogu da se iskontrolišu. Svesna je ona svega, i zna i sama da napolju do toga nema ništa - rekla je Sita za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/TV1, youtube.com/Zadruga Official, Printskrin/RTV PINK

Sita progovorila o Aneli i Janjušu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
eror

12.06.2024 13:21

Trudna Aneli nema pameti, nije los covek ali priglupa, sve prica u sitna creva i svima veruje zato tako i prolazi. Nije mi jasno zasto je Milica odmah sutradan od produkcije dobila boravak u odabranima i dodatnih 20.000 din za hranu i susret sa majkom a Aneli nista od toga? Nije fer od produkcije. Bar da i njoj daju susret sa majkom da je dozovu svesti ovako ispada da ce je drzati tako polupanu da se nada pomirenju sa Janjsem dok ne zavrsi rialiti i njoj bude kasno za abortus tacno ce je produkcija zrtvovati, uzas sta se radi koliko imaju duple standarde.