SAOPŠTENE ŠOK VESTI O JOVANI LJUBISAVLJEVIĆ: Stefan Karić prekinuo ĆUTNJU, ovo je morao da kaže!

Autor:

Zabava

06.06.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar progovorio o bivšoj devojci!

SAOPŠTENE ŠOK VESTI O JOVANI LJUBISAVLJEVIĆ: Stefan Karić prekinuo ĆUTNJU, ovo je morao da kaže!

Foto: printscreen/pink

Stefan Karić, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", tokom boravka na imanju u Šimanovcima započeo je romansu sa cimerkom, manekenkom Jovanom Ljubisavljević, a vezu su nastavili i po napuštanju Bele kuće. Međutim, njihova ljubav nije potrajala, te su nakon izvesnog vremena odlučili da stave tačku na svoj odnos. Međutim, dok su još uvek bili zajedno, Karić je misici poklonio automobil, koji ona, kako kaže, još uvek nije vratila.

Naime, gostujući u jednoj emisiji, Stefan se dotakao svoje veze sa Ljubisavljevićevom, te tom prilikom otkrio nove detalje nakon raskida o kojem je brujao region, s obzirom na to da su važili za jedan od najpopularnijih parova na javnoj sceni.

Kupio sam auto Jovani kada sam ušao u rijaliti. Negde sam želeo da je obezbedim na neki način što se tiče prevoza. Nije mi ga vratila nakon raskida - istako je Karić.

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Karić je bio u vezi sa Jovanom Ljubisavljević

Podsećanja radi, u emisiji "Narod pita", Stefan Karić je priznao da ga je ponašanje njegove bivše partnerke "ohladilo" i da je to bio jedan od razloga za njihov raskid. 

Jednostavno me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Po izlasku sam bežao od ljudi i nje, hteo sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sediš pored mene? Stalno nešto zašto i to je uticalo na moju odluku. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš - rekao je Stefan.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading