NAJMORBIDNIJA IZJAVA MILJANE KULIĆ LEDI KRV U ŽILAMA: Zbog ovih reči će vam se slošiti!

Autor:

Zadruga

29.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je, po ko zna koji put, uspela da zgrozi ukućane, ali i gledaoce.

NAJMORBIDNIJA IZJAVA MILJANE KULIĆ LEDI KRV U ŽILAMA: Zbog ovih reči će vam se slošiti!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Miljana Kulić

U toku specijalne emisije sa Darkom Tanasijevićem, ukućani su odlučili da podele svoje najbolnije trenutke i situacije koje su doživeli u ljubavi. Ovaj emotivni segment emisije privukao je pažnju publike, a posebno su se istakle ispovesti Lazara Čolić Zole i Slađe Blinde Poršeline.

Lazar Čolić Zola, poznat po svojoj iskrenosti, otvorio je dušu pred gledaocima i podelio svoje iskustvo koje ga je najviše povredilo u ljubavi. Njegova emotivna iskrenost izazvala je suze kod mnogih, dok je publika saosećala sa njegovom pričom.

On je priznao da mu je Miljana Kulić zavila porodicu u crno, pa otkrio šta je poželela njegovoj majci Bosi, koju neprestano spominje, vređa i psuje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

- Mene je Miljana u svakom smislu dovela do dna, zavila mi je porodicu u crno i ja sam to njoj rekao danas, pogotovo kad mi je rekla da mi majka dobije metastazu - rekao je Zola. 

Podsetimo, Miljana i Zola su nedavno ponovo imali brutalan okršaj, prilikom kog je Kulićeva odlučila da sve njegove stvari uništi, a kada joj je on uzvratio i bacio šminku, Miljana se obratila njegovoj majci, pa naručila novu. Ipak, danas je ponovo pokušala da spusti loptu, pa mu je prišla i zatražila razgovor, ali on nije želeo ni da čuje, što je dodatno razbesnelo Kulićevu.

- Kako imaš obraza da mi priđeš? - upitao je Zola.

- Što? - rekla je Miljana

- Gađala si me torbom - rekao je Zola.

- Ja gađala tebe? - upitala je Miljana.

- Da - rekao je Zola.

- Bože sačuvaj, daće Bog da ispadneš ove nedelje - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

29.05.2024 23:18

Ma ne uvodite više ovu bolesnicu da je gledamo ! Mitrović sebi dozvolio da na (svojoj) televiziji reklamira celu ludnicu ??

Odgovori 15 0