KARAMBOL U ELITI: Miljana tražila Zolinu diskvalifikaciju, pa nasrnula na njega!

Autor:

Zadruga

29.05.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su imali novu svađu, ona poželela da mu vidi leđa.

KARAMBOL U ELITI: Miljana tražila Zolinu diskvalifikaciju, pa nasrnula na njega!

Foto: printscreen/instagram

Nakon što je Miljana Kulić prišla Lazaru Čoliću Zoli, kako bi porazgovarala sa njim, situacija se zaoštrila, a sve je ubrzo preraslo u sukob, s obzirom da Zola nije želeo ni da čuje za pomirenje, na čemu je Miljana insistirala.

Čim je Zola odbio razgovor sa njom, Kulićeva je iznenada promenila ploču, pa izrazila želju da vidi leđa bivšem dečku. Zola je ostao u neverici zbog ponašanja Kulićeve, koje se menja iz sata u sat, pa ju je podsetio da ga je prethodno gađala torbom, što je ona poricala, iako postoji dokaz u vidu snimka:

 

- Kako imaš obraza da mi priđeš? - upitao je Zola.

- Što? - rekla je Miljana

- Gađala si me torbom - rekao je Zola.

- Ja gađala tebe? - upitala je Miljana.

- Da - rekao je Zola.

- Bože sačuvaj, daće Bog da ispadneš ove nedelje - rekla je Miljana.

Podsećamo, učesnica Elite Miljana Kulić napravila je sinoć haos u Beloj kući nakon što je usred noći molila bivše momke Lazara Čolića Zolu i Darijana Radomirovića da im se uvuče u krevet. Miljana, je prvo pokušala da smekša Zolu, a potom i Darijana, koji joj je u startu rekao da pored njega nema šta da traži, da bi se u sledećem trenutku predomislio i primio Nišlijlku kod sebe.

Oni su imali vrelu akciju na par metara od Zole, što je šokiralo njene ukućane, budući da je Miljana najavila da neće do kraja rijalitija imati ništa i ni sa kim u Eliti.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading