RASPISANA POTERNICA ZBOG ANITE STANOJLOVIĆ: Učesnica Elite pobegla, policija se odmah tada umešala!

Autor:

Zadruga

29.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović i dan-danas pamti ovaj trenutak.

RASPISANA POTERNICA ZBOG ANITE STANOJLOVIĆ: Učesnica Elite pobegla, policija se odmah tada umešala!

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

U toku specijalne emisije sa Darkom Tanasijevićem, učesnici rijalitija su se otvorili i podelili svoje najbolnije trenutke iz ljubavi. Marko Janjušević Janjuš, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su bili hrabri da podele svoje emotivne priče sa publikom.

Anita Stanojlović je takođe bila iskrena i otvorila svoje srce pred kamerama. Govorila je o svojoj teškoj ljubavnoj priči, o trenucima kada je osećala najveću bol i tugu. Njena iskrenost dirnula je mnoge gledaoce, ističući važnost suočavanja sa emotivnim ranama.

Ona je otvoreno pričala o ocu svog deteta, trudnoći, ali i bekstvu od kuće, koje ne može da zaboravi ni dan-danas. Anđelo Ranković je pažljivo slušao njeno izlaganje, pokušavajući da sazna još neke detalje iz njenog života, s obzirom da su se upoznali u rijalitiju i da ne zna mnogo toga o njenom životu pre, osim braka sa Matorom:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

 

- Mogu da pričam o njemu što sam ga povredila i što sam pričala toliko o njemu. Što se tiče mog bivšeg dečka ja sam pobegla od kuće, odlepila sam za njim, on je imao udes i otišla sam kod njega u bolnicu, pokrenuli su moji poternicu jer nisu znali gde sam, posle mesec dana ja sam opet otišla kod njega, mama više nije mogla da me kontroliše, onda su se desile naše tuče i ja sam shvatila da sam peti mesec trudnoće, što se tiče Matore samo mi je bolno što se moja porodica vređa i stavlja u neki koš - rekla je Anita.

Jovana Tomić Matora je takođe podelila svoje iskustvo, ističući kako je ljubavna bol sastavni deo života i da je važno izvući pouke iz svakog emotivnog iskustva. Njene reči ohrabrile su mnoge da se otvore i prihvate svoje emotivne izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading