NOVAČE, ŠTA TO RADIŠ? Dan pred MEČ ODLUKE u Parizu, NEĆETE VEROVATI gde Đoković PROVODI VREME! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.06.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta uživa u slobodnim trenucima.

NOVAČE, ŠTA TO RADIŠ? Dan pred MEČ ODLUKE u Parizu, NEĆETE VEROVATI gde Đoković PROVODI VREME! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je nastavio svoj pohod ka odbrani titule na Rolan Garosu, gde je odigrao izuzetno zahtevan meč protiv Italijana Lorenca Musetija, koji se završio daleko iza ponoći.

Iako je meč bio naporan, Nole je pronašao način da se odmori i relaksira, te je snimljen kako se druži sa starijom ekipom u Bulonjskoj šumi, gde je odigrao partiju boćanja!

Srpski as je oduševio mnoge svojim neposrednim pristupom, a fotografije sa druženja podelio je na društvenim mrežama, gde su se mnogi divili njegovom vanterenskom pristupu.

Novak Đoković je još jednom pokazao bliskost s navijačima i opušten pristup. Družeći se sa starijom ekipom u Bulonjskoj šumi i odigravajući partiju boćanja, prvi reket sveta je potvrdio po ko zna koji put da nije samo vrhunski sportista već i osoba koja uživa u druženju sa različitim generacijama.

Fotografije i video-snimci s ovog neobičnog susreta brzo su postali viralni na društvenim mrežama, a brojni komentari su isticali Novakovu jednostavnost i bliskost s običnim ljudima.

Komentari poput "Čovek naroda", "Super čovek na terenu i van njega" i "Najbolji sportista na svetu" samo su neki od izraza divljenja koji su se mogli pročitati ispod njegove objave.

Za plasman u četvrtfinale Nole će igrati u ponedeljak, ne pre 16 časova, a za rivala će imati Franciska Serundola iz Argentine, s kojim nije imao priliku da igra u dosadašnjoj blistavoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading