OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Reprezentativac Srbije pred Evropsko prvenstvo napravio IZNENADNU PROMENU! (FOTO)

Autor:

Sport

02.06.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučio se da uzme novi broj na dresu.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Reprezentativac Srbije pred Evropsko prvenstvo napravio IZNENADNU PROMENU! (FOTO)

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Dušan Vlahović će nositi broj sedam, što predstavlja promenu u odnosu na njegov dosadašnji broj 18.

Ova promena nosi sa sobom određenu simboliku, budući da je Vlahović bio veoma efikasan noseći broj 18 na leđima dok je igrao za "orlove". Očekivanja su visoka u vezi sa ovim novim izborom broja, a navijači se nadaju da će on doneti još veći uspeh napadaču Juventusa i reprezentaciji Srbije.

 

 

Selektor Dragan Stojković Piksi je nedavno okupio reprezentativce Srbije u Staroj Pazovi kako bi započeli pripreme za nadolazeće Evropsko prvenstvo. Za razliku od prethodnih takmičenja, legendarni as na klupi nacionalnog tima se ovoga puta suočava sa manje problema vezanim za povrede igrača, a svi pozvani fudbaleri odazvali su se selektoru i pojavili na okupljanju. Ovo je dobra vest za "orlove", koji će moći da krenu na put ka Nemačkoj u najjačem sastavu.

Reprezentacija Srbije će se sastati sa selekcijom Engleske u prvom kolu Evropskog prvenstva, a meč će se odigrati 16. juna u Gelzenkirhenu. Ovo će biti izuzetno težak zadatak za "orlove", protiv vicešampiona Starog kontinenta, ali istovremeno i prilika da pokažu svoje kvalitete protiv jednog od jakih rivala.

U drugoj rundi, Srbija igra protiv Slovenije (20. juna), dok je u poslednjem trećem kolu pet dana kasnije rival Danska. Ta dva susreta, Piksijevi će odigrati na Alijanc areni u Minhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading