DRAMA NAKON MEČA LIGE ŠAMPIONA! SLOŠILO SE jednom od najboljih fudbalera - HITNA POMOĆ morala da INTERVENIŠE!

Autor:

Sport

02.06.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utapao tugu zbog poraza.

DRAMA NAKON MEČA LIGE ŠAMPIONA! SLOŠILO SE jednom od najboljih fudbalera - HITNA POMOĆ morala da INTERVENIŠE!

Foto: www.profimedia.rs

Real Madrid je osvojio 15. titulu prvaka Evrope, nakon što je u sinoćnjem finalu Lige šampiona za sezonu 2023/24 savladao Borusiju iz Dortmunda rezultatom 2:0 (0:0).

Meč na Vembliju obeležio je i Toni Kros, legendarni fudbaler "kraljevskog kluba" koji je osvojio šesti pehar namenjen šampionu Starog kontinenta. U Bajernu je osvojio jedan, a u Realu čak pet. Nema dileme da su igrači slavnog kluba uspeli da proslave veliki trijumf, kao da se oproste od Krosa koji je okončao klupsku karijeru. On će i definitivno okačiti kopačke o klin nakon Evropskog prvenstva i nastupa za selekciju Nemačke od 14. juna do 14. jula.

Inače, Kros se u naletu emocija nedavno prisetio jedne anegdote. On je, naime, završio u bolnici nakon noći intenzivnog pijanstva i poraza u finalu Lige šampiona 2012. Reprezentativac Nemačke odigrao je svih 120 minuta u porazu od Čelsija na penale, da bi potom sa bratom Feliksom utapao tugu posle utakmice. 

- Finale Lige šampiona protiv Čelsija 2012, tada smo mi pili od frustracije. Bili smo blizu toga da nam treba hitno lekar - otkrio je Kros u podcastu "Einfach mal Luppen", pa otkrio da je ipak interevisala hitna pomoć nakon poziva njegove supruge Džesike:

- To nije bilo dobro, ali je barem postojao razlog za to. Zamislite, ispostavilo se da je Džesi ipak pozvala doktora i hitnu pomoćijer sam previše popio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading