ŠOKANTAN SNIMAK: Nakon Novakovog trijumfa, dogodilo se nezamislivo! Jelena Đoković kakvu nikada niste videli! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.06.2024

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je bilo i u publici.

ŠOKANTAN SNIMAK: Nakon Novakovog trijumfa, dogodilo se nezamislivo! Jelena Đoković kakvu nikada niste videli! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/djokernole

Meč između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija trajao je četiri i po sata, a Novak je uspeo da se plasira u četvrto kolo nakon što je pobedio rezultatom 3:2 (7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0). Ovo je bio jedan od najdužih mečeva na turniru, a završen je u tri sata i sedam minuta posle ponoći - najkasnije ikada u Bulonjskoj šumi.

Tokom kompletnog meča najbolji svetski teniser je imao veliku podršku svojih navijača, a među njima se posebno isticala njegova supruga Jelena Đoković koja nije krila emocije prilikom svakog odigranog poena.

Nakon meča, kamera je zabeležila izliv emocija Novakove supruge koja je skakala i vikala od radosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

 

Nakon trijumfa nad sjajnim Italijanom, Novak Đoković je izjavio:

- Hvala puno! Malo ću pričati i na francuskom, zaslužili ste. Ono što želim da kažem u ovom trenutku, čestitam Lorencu, šteta što je izgubio. Ovako kasno završiti meč i izgubiti, igrao je neverovatan meč. Bio jako blizu da dobije ovaj duel. Uspeo sam da zaključam stvari na četvrtom setu, jer je on u tom trenutku bio bolji igrač na terenu. Neverovatno je prosto bilo to što je on igrao, igrao je meč sa velikim kvalitetom, pravo je sve manje grešaka i bio sam u velikom problemu. Zaslužujete ogromno hvala, prosto dali ste mi set i energiju u 4. setu. Potpuno sam postao drugačiji igrač zahvaljujući vama i vašoj podršci. Stvarno mnogo hvala - rekao je Novak i u dahu nastavio:

- Prosto neverovatno da ste još uvek ovde, prošla su tri sata iza ponoći, tu stu i deca. Treba da idete da spavate, mali ste za krevet. Zahvaljujem se iz dubine srca, možda i najbolji meč koji sam odigrao ovde i hvala vam za sve. Morate da spavate, idite da spavate - istakao je Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading