RODITELJI, STIDITE SE! TUČA I KRVAVE GLAVE na utakmici mališana! Mladi fudbaleri gledali u NEVERICI! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.06.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident je izazvao oštru reakciju javnosti.

RODITELJI, STIDITE SE! TUČA I KRVAVE GLAVE na utakmici mališana! Mladi fudbaleri gledali u NEVERICI! (VIDEO)

Foto: prinskrin

Skandalčina! Na terenu u Saraju u Skoplju došlo do šokantnog incidenta tokom meča Dečje lige između Saraja i Fit Kida, generacije 2012. godine, kada su se, a prenosi makedonski Kurir.mk, rodtelji masovno potukli u prisustvu njihove dece.

Prema video snimku koji je objavljen može se videti kako nekoliko odraslih osoba, roditelja dece, započinje fizički sukob međusobno, dok su mali fudbaleri bili svedoci ovog nemilog događaja. Snimak je brzo postao viralan, izazivajući osude javnosti i postavljajući pitanje o ulozi odraslih u sportskim događajima namenjenim deci. Jedan od aktera, na snimku koji možete videti ispod, završio je krvave glave:


Incident je izazvao oštru reakciju javnosti, koja je osudila ponašanje odraslih osoba na sportskom događaju namenjenom deci. Mnogi su istakli da je ovakvo ponašanje nedopustivo i da bi roditelji trebalo da budu uzor deci, posebno u okviru sportskih aktivnosti.

Ovaj incident je podsetnik na važnost obezbeđivanja bezbednog okruženja za decu na sportskim događajima. Organizatori sportskih događaja, kao i roditelji, imaju odgovornost da se pobrinu da sportski duh bude promovisan na pravi način, te da se deca osećaju sigurno i zaštićeno tokom takmičenja.

Ovaj skandalozni incident na utakmici Dečje lige u Severnoj Makedoniji ističe potrebu za promocijom fer pleja i sportskog duha među odraslima. Nadamo se da će ovaj incident poslužiti kao podsticaj za promenu svesti o značaju pravilnog ponašanja odraslih u sportskom okruženju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading