SAM PROTIV SVIH: Klinac PRKOSIO većini i fanatično BODRIO NOVAKA! Poklon od Srbina i poljubac U GLAVU pamtiće celog života!

Autor:

Sport

02.06.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković se rastopio!

SAM PROTIV SVIH: Klinac PRKOSIO većini i fanatično BODRIO NOVAKA! Poklon od Srbina i poljubac U GLAVU pamtiće celog života!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, ostvario je veličanstvenu pobedu na Rolan Garosu, pobedivši Lorenca Musetija posle epskog preokreta sa 3:2. Meč je obeležio ne samo sportski podvig, već i neobičan trenutak kada je jedan mališan pružio podršku Novaku u ključnom trenutku.

Uz prisustvo supruge Jelene i tima koji ga je bodrio iz lože, jedan mali dečak se istakao svojom strašću i podrškom ka Novaku Đokoviću. Čak i kada je većina gubila nadu, ovaj mališan je skakao, vikao i bodrio srpskog tenisera, pružajući mu podršku u ključnim trenucima meča.


Iako je Novak bio fokusiran na meč, nije promaklo oduševljenje i podrška koju mu je pružao ovaj mali navijač. Nakon istorijske pobede, Novak je odlučio da se zahvali dečaku na poseban način. Prišao je dečaku i izvadio poklon iz svog ranca - lični znojnik koji je koristio tokom meča. Ovaj gest je sigurno ostavio dubok utisak na dečaka, pružajući mu vredan suvenir i uspomenu koju će zauvek pamtiti.

Foto: www.profimedia.rs

 


Novak Đoković je još jednom pokazao svoju velikodušnost i senzibilitet prema svojim vernim navijačima, ostavljajući iza sebe ne samo sportski trijumf, već i nezaboravan trenutak za ovog mladog ljubitelja tenisa. Takođe, mladi navijač je dobio i poljubac u glavu od slavnog Srbina.

Posle četiri i po sata igre, rezultat je bio 3:2 u setovima (7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0) u korist Đokovića. Meč je obeležila drama, preokreti, nervoza i stres, a publika je imala priliku da prisustvuje još jednom spektaklu na terenu.

Ova pobeda je za Novaka Đokovića imala poseban značaj jer je došao do 369. pobede na grend slem turnirima, time se izjednačivši sa Rodžerom Federerom. Ukoliko trijumfuje u narednom meču protiv Argentinca Serundola, stići će do broja 370, što će predstavljati najveći broj pobeda na grend slemovima, obuhvatajući i žensku i mušku konkurenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading