SRBIJA SE GRANIČI SA KOSOVOM? NE! JOKIĆ odbrusio i oduševio odgovorom! Pogledom je STRELJAO saigrača!

Autor:

Sport

18.05.2024

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je baš odjeknulo.

SRBIJA SE GRANIČI SA KOSOVOM? NE! JOKIĆ odbrusio i oduševio odgovorom! Pogledom je STRELJAO saigrača!

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić, najbolji košarkaš današnjice, veliki je patriota! Iako mnogi to ne misle.

Centru Denver Nagetsa navijači Srbije zameraju što nije uvek deo košarkaške reprezentacije na velikim turnirima, ali to sigurno da ne umanjuje njegovu ljubav prema otadžbini, svest i moralna načela. 

Činjenica da je okupirana srpska pokrajina Kosovo i Metohija sastavni deo naše zemlje poznata je i Somboru. Tako je i 2022. godine osvanuo jedan video-snimak gde je Srbin edukovao Amerikance i svog saigrača da se Kosmet ne graniči sa našom zemljom. 

Jedan naspram drugog u jednom kvizu našli su se Nikola Jokić i njegov timski kolega iz Slovenije Vlatko Čančar, pa su se međusobno ispitivali o raznim temama. Međutim, jedan detalj je svima zaparao uši. Pitanje za Čančara je glasilo "S kojim se sve državama graniči Jokićeva Srbija?".

Slovenac je krenuo da nagraja: "Mislim da su to Mađarska, Hrvatska, Bosna, Makedonija, Rumunija, Bugarska... Koliko je to? Šest? Još dve... Albanija i Kosovo!".

Jokić je tada oštro pogledao Čančara i odlučno rekao: "Ne!" Tom prilikom je samo dodao da je u pitanju Crna Gora, te da je za Albaniju bio u pravu.

 

 

Podsetimo, Jokić i njegov Denver trenutno biju bitku za plasman u finale NBA lige, pošto je rezultat u seriji protiv Minestore 3:3. Majstorica u Koloradu koju će biti odigrana u noći između nedelje 19. i ponedeljka 20. maja zakazana je za 2 časa po srpskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 
 

Komentari (2)

Loading
Realnost

18.05.2024 17:32

Граничимо ми и са Словенијом, али они ро још не знају!!!

mile bas

19.05.2024 23:24

mi smo bile komsije i delili granicu sa kosmetom i kada je srbija bila u svojim granicama a danas kada je krnja drzava srbija sta reci nego delimo danas granicu sa republjik kosmetom drzavom.