SKANDAL! ALBANCI NAPALI ĐOKOVIĆA: Srbin je rasista i šovinista! Nije dobro došao u srce EVROPE

Autor:

Sport

18.05.2024

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sram ih bilo.

SKANDAL! ALBANCI NAPALI ĐOKOVIĆA: Srbin je rasista i šovinista! Nije dobro došao u srce EVROPE

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Nakon rane eliminacije u trećem kolu Mastersa u Rimu, mnoge su iznenadili navodi da će Novak Đoković prihvatiti specijalnu pozivnicu i nastupiti po prvi put u karijeri na ATP turniru u Ženevi. Cilj ovog poteza jeste dodatno brušenje forme pred nadolazeće izazove kao što su Rolan Garos, Vimbldon i Olimpijske igre. Iako bodovi nisu primarni cilj u ovom trenutku, mečevi će svakako poslužiti kao odlična prilika za pripremu.

Međutim, odluka Novaka Đokovića da nastupi u Švajcarskoj izazvala je kontroverze, posebno nakon skandaloznog teksta objavljenog u tamošnjem mediju na albanskom jeziku. Naslov teksta "Poznati srpski teniser Đokovića sprema skandal u Ženevi. Hoće li svojim već tradicionalnim, šovinističkim i rasističkim provokacijama uvrediti 300.000 Albanaca u Švajcarskoj?" jasno pokazuje kontroverzni ton kojim se autor obraća Novaku Đokoviću.

Foto: prinstkrin

 

U tekstu se navodi da je Đoković poznat po navodnim skandalima i provokacijama, posebno ističući incident koji se dogodio nakon njegove pobede protiv Aleksandra Kovačevića prošle godine na Rolan Garosu. Ova kontroverzna tema izazvala je burne reakcije i postavila pitanje stvarnih namera autora ovog teksta.


Naravno, ova kontroverzna situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, ali ostaje da se vidi kako će Novak Đoković biti dočekan u Ženevi. Njegova reakcija na ovakve optužbe i podrška koju će dobiti od navijača i kolega tenisera biće od velikog značaja za ishod ove situacije. Ostaje da se nadamo da će sve proći u najboljem mogućem redu i da će fokus ostati na sportskim dostignućima, a ne na provokacijama i skandalima u režiji Albanaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading