SIKTER VEČERA - PRAZAN TANJIR I SVAKOM PO BAGET: Evo kako su Luna i Marko obeležili GODIŠNJICU BRAKA posle JAVNE BRUKE (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoganijeva pokazala svoje kulinarsko umeće, a tri godine bračne ljubavi sa suprugom slavila inkognito!

SIKTER VEČERA - PRAZAN TANJIR I SVAKOM PO BAGET: Evo kako su Luna i Marko obeležili GODIŠNJICU BRAKA posle JAVNE BRUKE (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ST/Tamara Pavišić

Poznati par Luna Đogani i Marko Miljković danas je proslavio tri godine braka.

Tim povodom suprug pobednice "Zadruge 2", koji joj je pre samo nekoliko dana priredio pakao od života kada je 48 sati proveo u pritvoru zbog svađe sa komšijama i napada na službeno lice, oglasio se na društvenoj mreži prvi put nakon što je pušten na slobodu.

- Tri godine braka, šta smo sve prošli nekad se čini kao da je 33! Voli te tvoje oko i da dočekamo bar zlatnu godisnjicu - napisao je Marko uz stiker "Volim te" da svi vide kolika je njegova ljubav prema supruzi Luni, a zatim je podelio i njenu objavu sa venčanja.

Iako su mnogi očekivali da će godišnjicu braka proslaviti u nekom luksuznom restoranu ili pozvati goste da svečanije obeleže tako važan datum, Luna i Marko su se ipak odlučili za najskromniju varijantu, a bivša zadrugarka je kao prava domaćica spremila večeru.

Republika

Foto: printskrin instagram

Luna Đogani spremila večeru za godišnjicu braka

Pošto su je u rijalitiju mnogi prozivali da se ne snalazi u kuhinji, ona je i te kako pokazala da se odlično snalazi u ulozi supruge, a pogotovo majke. 

S druge strane, za Marka se ne bi moglo reći da je baš uzoran muž i otac, s obzirom na poslednji incident, koji je izazvao ogromnu pažnju javnosti, pogotovo iz razloga što je zbog svog nesmotrenog ponašanja kod kuće ostavio Lunu samu sa dvoje male dece. 

Podsećanja radi, Marko Miljković je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira 13. maja, a 15. maja pušten je iz pritvora nakon šest sati saslušanja. Inače, Treće osnovno javno tužilaštvo se oglasilo nakon puštanja Miljkovića na slobodu i najavilo da će podneti žalbu na takvo rešenje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stevan

18.05.2024 23:10

Reklama.

Ana

19.05.2024 01:44

Ko napravio večeru Marko naravno ne lupajte on je dobar muž i otac a Luna ne zna ništa da skuva njegova ljubav su dela

Gojko

19.05.2024 10:32

Ko spremio ručak Marko naravno Luna ne zna ništa a i drska je i bezobrazna