ZVERSKI TUKAO DEVOJKU I BACAO JE PO PODU! Novi skandal repera Paf Dedija! EVO šta se vidi na sigurnosnim kamerama!

Autor:

Zabava

18.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se nedavno našao se u centru pažnje javnosti zbog optužbi za zlostavljanje koje su upućene na njegov račun.

ZVERSKI TUKAO DEVOJKU I BACAO JE PO PODU! Novi skandal repera Paf Dedija! EVO šta se vidi na sigurnosnim kamerama!

Foto: Profimedia

Poznati reper Paf Dedi opet je u žiži javnosti zbog toga što je sada CNN objavio uznemirujući snimak kamere za video nadzor, na kome se može videti pevačica koja užurbano bosa korača hodnikom (čini se kao da beži), a onda je reper sustiže, baca na pod i šutira u predelu stomaka.

On se nedavno našao se u centru pažnje javnosti zbog optužbi za zlostavljanje koje su upućene na njegov račun. Jedna od osoba koja je javno optužila repera bila je njegova bivša devojka Kesi, koja je optužbe iznela javno, optužujući Paf Dedija za silovanje, nasilje, i primoravanje na odnose sa muškim prostitutkama.

Advokat pevačice oglasio se nakon objavljivanja ovog snimka:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

 

- Mučni snimak je samo još jednom potvrdio uznemirujuće i predatorsko ponašanje gospodina Kombsa. Rečima se ne može izraziti hrabrost koju je gospođa Ventura pokazala kada je odlučila da izađe u javnost sa svojim iskustvom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

 

Podsetimo, par je bio u vezi od 2005, kada je Kesi još bila tinejdžerka, pa sve do 2018. godine. Pevačica je repera tužila u novembru 2023. godine, tvrdeći da ju je silovao, zlostavljao i terao da ima odnose sa muškim prostitutkama, a potom to snimao.

Slučaj optužbi protiv Paf Dedija ostaje aktuelan i kontroverzan, stvarajući različite reakcije i podstičući duboku refleksiju o pitanjima zlostavljanja, odnosa moći i verovanja žrtvama. Dok se javnost bori da razluči istinu, ovaj slučaj ostaje pod lupom javnosti, ostavljajući mnoge u iščekivanju konačnog razrešenja.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading