DOBILA PORUKU OD MAJKE, PA "PROPEVALA"! Anđela raskrinkala Bojanu: Vršila je TEROR, sve je radila da bi me ZAPLAŠILA!

Autor:

Zadruga

23.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šparavalo više ne želi da ćuti!

DOBILA PORUKU OD MAJKE, PA "PROPEVALA"! Anđela raskrinkala Bojanu: Vršila je TEROR, sve je radila da bi me ZAPLAŠILA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sinoć se tokom emisije "Pretres nedelje" govorilo i o odnosu Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, koje danima žestoo ratuju. Anđela je od voditelja Milana Miloševića saznala šta njena majka Aleksandra misli o ovom odnosu.

- Anđela, tvoja majka je rekla da tek sada vidi u tvojim očima da si ti njena Anđela. Ti si kod Darka juče rekla da ćeš reći sve. Pričaj, šta je na tvojoj duši? - upitao je Milan.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela progovorila o Bojani

- Bojana je uništila moje samopouzdanje. Vršila je teror. Kada je moja porodica rekla da će me se odreći, ona je došla i rekla: "Ja sam bila tu za svoju partnerku, onda kad moje sestre nisu bile za to, moraš i ti tu da budeš za mene". Posle toga, Bojana je radila sve i svašta kako bi mene zaplašila. Ona je meni stalno pretila da će ona da kaže nešto što sam joj ja navodno govorila ispod pokrivača. Govorila je da nemam podršku, ali i da sam devojka lakog morala. Uvidela sam da sam pored Bojane drugačija osoba, nisam to ona prava ja. Bojana je meni stalno pričala kako je mojoj mami cilj da me strpa u ludaru. Uveravala me je iz dana u dan kako mene moji roditelji najviše blate i ponižavaju, kao i da su upravo oni najviše krivi jer mene ljudi ovde sada blate. To je sve laž, moja mama i ja smo uvek imale normalan, ispravan odnos - kazala je Anđela.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojana sluša Anđelinu priču

- Da li ćeš ostati istrajna u tome što sad pričaš? - upitao je Milan.

- Ona se meni ogadila, ali stvarno. To je tako Milane - kazala je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading