HITAN PREKID EMISIJE U ELITI! Obezbeđenje jedva sprečilo Janjuša da napravi KARAMBOL, haotične scene u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš izazvao haos u Eliti!

HITAN PREKID EMISIJE U ELITI! Obezbeđenje jedva sprečilo Janjuša da napravi KARAMBOL, haotične scene u Beloj kući!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita 7" Marko Janjušević Janjuš doživeo je nervni slom zbog Aneli Ahmić i Lepog Miće, zbog čega je moralo da reaguje čak i obezbeđenje, kako ne bi došlo do fizičkog kontakta, što je strogo zabranjeno. 

- Uroš je ubeđen da bi bila s njim, kad bi raskinula sa Stanislavom - rekla je Ivana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Prvo da objasnim ovo za Jovanu i Janjuša. To je istina. Aneli je pitala Jovanu da li je to istina i Jovana je odmahnula glavom. Meni je stiskala ruku sve vreme

- Imaš li dva grama mozga. Da mi j*bu ovi mozak, da mi govore da lažem. Blamiram se, majku ti j*bem u p*čku. Jeb*o vas rijaliti, bolesnici. Nisi me pitala nijedan dan kako sam - rekao je Janjuš.

- Mislim da je imao nameru da ima seks sa Jovanom, nego je toalet bio zaključan. Za Uroša, dala sam povoda. Smeškala sam se, ali dala sam povoda da neće biti ničega. Nisam očekivala da me napuši. Vidim da ga je iznerviralo, ali proradila je ljubomora. To je negde zatvorena priča - rekla je Maja.

- Stanislave, da li ti smeta kad čuješ ovakve komentare? Da li se plašiš konkurencije - pitala je Ivana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita 7

 

- Nemam ljubomoru, siguran sam u sebe. Mislim da ne bi ništa bilo i da nisam došao. Imam takav osećaj. Rekao sam mu da je krivo postupio, okolišao je - odgovorio je Stanislav.

- Šesti put se vrti ova priča. Meni je na taj datum pre tri godine umro otac i bio sam u depresiji. To nema veze sa Majom. Svake godine u tom periodu sam u depresiji - kazao je Uroš Rajačić.

- Bolesnici došli da mi j*bu mozak. Ona vođa bolesnika. Makni se, budalo - Janjuš se opet oglasio.

- Ovo je nemoć. Čovek je koristio Aneli. Ako je hteo da tera inat, onda je javno ljubiš, javno to radiš. Ako to nije istina, šta te boli k*rac.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

- On se nervira sad ovoliko, zato što je istina. Ne znam više i ne zanima me. Zgadio mi se. To nije čovek s kojim ja mogu da planiram budućnost - rekla je Aneli.

- Sve što je rekla za mene, laže. Pere se, sve svaljuje na mene. Koliko si kvarna, kako te nije sramota. Nećeš prebacivati na mene. Psihopata meni govori folirant - kazao je Janjuš.

- Janjuše, što si poludeo konkretno - upitala je Ivana.

- Kroz sprdnju sam rekao to za Jovanu. Poludeo sam što svima veruje, osim meni. Došlo je do toga da nismo zajedno. Meni ona nije verovala, nisam ni ja njoj - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ELENA

19.04.2024 08:23

jasko lepo ti ljudi rekli da ti smecarka netreba vidi i yasto

lazzarr

19.04.2024 10:33

u ovoj sezoni se definitivno razotkrio njegov karakter ljigavca i manipulatora, potpuno isto se ponasa prema Aneli kao i prema Maji, jedno im prica pa ih naziva folorantima i olosima a onda se kao cudi au druze sta je ovoj đevojci. Miljana je sinoc rekla ono sto svi misle, on koristi devojke za rialiti plasman a onda ide kod zene i cerke. Bezobrazan, bahat, vrti 30 psovki i uvreda, ne zna da sklopi recenicu, vredja ljude sprda se sa svakim a ako se pobune onda kaze to je moj humor ali kada njega neko oplete takvim humorom onda poludi. Los covek, nula.

Odmor

19.04.2024 13:30

Pošaljite Miću 7 dana na odmor pa da vidimo kako će se njegove pulenke "nositi" same, bez njegove pomoći i poduke i komande šta i kako da pričaju a kako kad su same. I Mićino zdravlje je ugroženo, besni, peni i vređa a lice mu bledo, zeleno pa crve o, trese se.,, čovek je stariji , ne hrani se kvalitetno a spava malo i na neudobnom ležaju za njegove godine. Apel: Đedovića pod hitno sklonite od Ša, uništit će ga Ša do kraja a eć je jed om prošao isto sa Matorom. Možda je Đedoviću i najteže od svih njih. Propala mu "hajka" na Ćurčić Anu u "ofanzivi" na nju sa kumom, naseo je i na Aneline laži i čak više od Aneli vređao Staniju, Asmina i porodicu njegovu, Anitu i Anđela ne može da napada iz nekog razloga (midlim zbog Matorinog jezika i sveba šta je Aniti ispričala o njemu ), a Matorino i Ša-ovo "ludilo" , Đedovića je dotuklo. Pošaljite Đedovića na Rajsko i zabranite kontakt sa njim dok je u emisijama.