MIONA SE SKINULA U TANGE: U kameru pokazala zadnjicu, ovaj prizor bi Ša OTERAO U GROB! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovićeva ne mari za kamere!

MIONA SE SKINULA U TANGE: U kameru pokazala zadnjicu, ovaj prizor bi Ša OTERAO U GROB! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica rijalitija "Elita" Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša imanu jako turbulentant ljubavni odnos, koji svakog dana ima žestoke svađe, pogotovo otkako se na imanje u Šimanovcima uselio i njen bivši momak, MMA borac Stanislav Krofak

Iako mnogi u Beloj kući, ali i na društvenim mrežama smatraju kako Jovasnovićeva nije iskrena prema Ša i da bi sve uradila da se pomiri sa bivšim, koji trenutno uživa u vezi sa Majom Marinković, izgleda da ona iz dana u dan pokazuje svoje nove strane, koje do sad nisu viđene. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Poznato je da je Nenad Aleksić jako ljubomoran i da pravi karambol kad Miona obuče provokativnu garderobu ili joj bivši momak ulazi u kupuatilo, a sigurno bi brutalan sukob izazvala svcena iz garderobera, za koju reper nema predstavu da se dogodila. 

Naime, Jovanovićeva se razgolitilapred kamerama i pokazala svoju zadnjicu u tanga donjem vešu. Ona je pozirala pred ogledalom i gledala šta će da obuče, a iako se mnoge devojke skrivaju od kamera, izgleda da ona nema taj problem. Mnoge zanima kako bi reper reagovao kad bi saznao da se njegova lepša polovina ovasko skidala i da li bi ovo bio novi povod za neku od njihovih dvakodnevnih svađa. 

Republika

Foto: instagram.com

Miona pred kamerama u tanga donjem vešu

Podsetimo, Miona je na debati rekla da nije u vezi sa Ša, da bi postojala mogućnost da se pomiri sa Stanislavom.

- Ja sam rekla da to nije sigurno, ali postoji mogućnost, da nisam upoznala nekog drugog, verovatno bih ostala u tom odnosu jer sam ga volela, pa bih prelazila preko tih stvari. Džabe i veridba i kule i gradovi ako meni nešto smeta ili nisam srećna... Da sam to uradila, da sam ostala u odnosu, da nisam upoznala nekog drugog momka ovde, da sam prešla, da sam želela ispočetka... Ja sam i rekla da bih možda i pristala... Generalno jako teško verujem u promene, ali postoji mogućnost. Ja nemam šta da oprostim Stanislavu, kada sam ja izašla iz odnosa - rekla je Miona, zbog čega se Ša iznervirao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading