MAJA SE POSLE ELITE SELI U ZAGREB: Stanislav nakon 2 dana veze isplanirao ZAJEDNIČKI ŽIVOT sa starletom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta li će Taki Marinković reći na ovo?

MAJA SE POSLE ELITE SELI U ZAGREB: Stanislav nakon 2 dana veze isplanirao ZAJEDNIČKI ŽIVOT sa starletom! (VIDEO)

Foto: pink.rs/printscreen

Starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović, uplovili su u odnos i šokirali publiku rijalitija "Elita", ali i cimere. Njih dvoje otkako su ušli u vezu ne mogu da obuzdaju strasti, pa su po ceo dan zajedno, a svaku moguću priliku da se zavuku pod jorgan koriste. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Po svemu sudeći Stanislav sa Majom Marinković ima velike planove i ne planira da njihova veza bude kratkog daha, što je rekao i njoj, pa joj čak i ponudio da se posle rijalitija preseli kod njega u Zagreb. 

Maja nije mogla da sakrije šok zbog njegovog predloga nakon samo dva dana veze, a on ni u jednom trenutku nije davao znakove da je njegova ideja šala, pa po svemu sudeći sa Majom ima ozbiljne planove nakon rijalitija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Stanislav je je i danas u radio-emisiji "Amnezija" rekao da bi voleo ako ostane sa Majom da se ona prseli, ali i da mu nije problem da često dolazi za Beograd jer mu je to ruta kojom često prolazi zbog svojih obaveza.

Podsećanja radi, Maji ne bi bio prvi put da se zbog dečka preseli u drugu državu, jer je nakon "Zadruge 6" spakovala sve svoje strvari i otišla da živi sa Bilalom Brajlovićem u Sarajevu. Mnogi su to vezi prognozirali brz krah, iako je delovao da su spremni na velike korake, što se i desilo, pa se Marinkovićeva jako brzo i vratila za Beograd. 

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Bilal Brajlović

Ostaje da vidimo kako će funkcionisati Majina veza sa Panterom i da li će se planovi koje on pravi ostvariti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vaska Ba.dnjar9

03.04.2024 23:31

Usreci ce se mislila sam da je decko pametniji ovako sa ovom plastikom koja nema ni osnovno znanje a kamoli da bude domacica. Razocarao me je