OVO JE PANTERINA ĆERKA: Pojavila se prva zajednička slika, komentari se nižu kao ludi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanesa nakon oglašavanja podelila sliku sa ocem!

OVO JE PANTERINA ĆERKA: Pojavila se prva zajednička slika, komentari se nižu kao ludi! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

Starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović, uplovili su u odnos i šokirali publiku rijalitija "Elita", ali i cimere. Njih dvoje nisu mogli da obuzdaju strasti, a Panterina ćerka se oglasila na društvenoj mreži Instagram, nakon što je jedna fan grupa na svom profilu objavila komentar vezan za odnos Maje i Stanislava.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Iako je juče prvi put dala kratak sud, očigledno neki nisu razumeli šta je želela da kaže, pa je danas pojasnila da podržava svog oca, nakon mnogih poruka koje su joj stigne zbog njegove veze sa Majom. 

- Zbog 600+ poruka nije moguće svima da odgovorim. Ono što sam napisala u čestitci mislim i sada (nemam ništa pritv Maje, ona je smešna i super ovako, ko god da je u pitanju mišljenje je isto). Slažem se sa svima koji su napisali da je ostao sam da bi bio najbolji. Naravno da ja svog tatu volim i podržavam svaku njegovu odluku (ako je normalna) i do određenih granica - napisala je Panterina ćerka. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Međutim, to nije sve ona kasnije podelila i njihov zajednički snimak koji je oduševio Panterine pratioce na Instagramu koji mu pružaju podršku. Ispod objave su se nizali pozitivni komentari i pohvale. 

Ostaje da vidimo da li će veza Maje i Stanislava opstati i da li će se mišljenje njegove ćerke Vanese povodom tog odnosa promeniti u narednim danima. 

Republika

Foto: Instagram

Stanislav Krofalk sa ćerkom Vanesom

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
hahaha

03.04.2024 22:26

I ovaj krofak je neki smokljo cim je bio sa tupofacom mutavom zmionom i sada sa dezurnom rialiti horizontalkom majakitom, seljober neki teski kompleksas