MIONA PREGORELA OD LJUBOMORE ZBOG MAJE I PANTERE: Bivšem najavila PAKAO, ne može da sakrije koliko je BESNA!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pokazala pravo lice!

MIONA PREGORELA OD LJUBOMORE ZBOG MAJE I PANTERE: Bivšem najavila PAKAO, ne može da sakrije koliko je BESNA!

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

Takmičari rijalita "Elita" danas su dobili specijalan zadatak od Velikog šefa i morali su da glasaju za tri najbezsušnije osobe. Ovo glasanje napravilo je opštu pometnju, jer tituala koju če neko večeras poneti nije uopšte lepa, zbog čega je i došlo do nekoliko žestokih svađa. 

Jako veliku pažnju privuklo je obraćanje Miona Jovanović njenom bivšem dečku Stanislavu Krofku. Ona mu je jasno stavila do znanja da je po njenom mišljenju on bezdušan, jer uživa dok je drugi napadaju, a kako Miona kaže, svestan je da u odnosu nije bio savršen, a to ne želi da prizna. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

Jovanovićeva je takođe navela i Maju Marinković, zbog čega su se odmah pokrenuli komentari da je to uradila iz ljubomorne, jer je Marinkovićeva provela noć sa Stanislavom na krevetu, razgovarajući o raznim temama. 

- Prva osoba je Milica, koja je dobacila: "Je l' uživaš u ovom trenutku", često mi provlači roditelje, lupeta gluposti kako sam rekla da želim da eliminišem roditelje iz svog života. Što se Terze tiče, u dosta situacija kada je bila u crvenom, nikada je nisam podbadala i provocirala. Druga osoba je Stanislav, bezdušan je prema meni jer mu odgovara da je on bezgrešan u odnosu, imponuje mu, a duboko u sebi znam da zna. Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje, kolo sreće se okreće. Treća osoba je Maja Marinković prema Janjušu, kada je rekla da on glumi žrtvu zbog situacije sa bratom - rekla je Miona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading