OVO JE DEVOJKA SA KOJOM JE STANISLAV VARAO MIONU: Otkriveni ŠOK DETALJE preljube, sve se desilo OVDE!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak otkrio sa kojom devojkom je varao Mionu Jovanović.

OVO JE DEVOJKA SA KOJOM JE STANISLAV VARAO MIONU: Otkriveni ŠOK DETALJE preljube, sve se desilo OVDE!

Foto: TV Pink/printscreen

Prošle noći Stanislav Krofak otvorio je dušu o temi koja drma domaću javnost. Naime, nakon što je ušao u rijaliti ,,Elita" njegova bivša devojka Miona Jovanović, koja ga je prevarila sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, otkrila je sve o Krofakovim prevarama. 

Naime, Stanislav je prošle noći otkrio sa kakvim devojkama je varao Mionu. U pitanju je atraktivna devojka, koja je istetovirana i ima silikone, što je privuklo njegovu pažnju dovoljno da sebi dozvoli da je prevari. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Tu žensku što je Miona saznala. Ja došao kod prijatelja na rođendan i mi u separeu ludilo, zvao neke ženske. I sad ta jedna u faci top, istetovirane obe ruke, celo telo tetovaže, silikoni, iz Zagreba. Ja malo oko nje, vamo tamo, ja joj kažem da ću uskoro kući, i ona me pita da je povedem sa mnom i onda jeb*ga - rekao je Stanislav.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Miona Jovanović

 

- Slušaj šta sam još doživeo, bila jedna mala zvrkasta u glavi ali najjača pi*ka, top je. Došao do nje čuli se, ona slavila rođenda i sve vreme me gleda, i dogovorimo se da idemo na piće, išli malo kod mene, ja se skinuo ona pustila muziku pleše, gola pa mi priđe, zavodi me, i ona leži sa mnom i dečko je zove na telefon - rekao je Stanislav.

Ostaje nam da vidimo kakve će Stanislav još detalje izneti iz svog burnog života pre rijalitija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading