KOLORADO U SUZAMA: "Dali smo sve što smo mogli" - nakon sočne psovke objasnio je i razloge poraza!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.05.2024

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za "prsten", za njih je završena.

KOLORADO U SUZAMA: "Dali smo sve što smo mogli" - nakon sočne psovke objasnio je i razloge poraza!

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun

Nisu lako u redovima Denvera podneli poraz u majstoriji polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije.

Odmah nakon utakmice Nikola Jokić je izneo svoje viđenje poraza. Nagetsi su imali vođstvo od 20 poena, ali su ga na kraju prokockali:

- Mislim da su pravljeni da nas pobede. Pogledajte njihov sastav. Imaju praktično dva Ol-stara, verovatno dva člana najboljeg odbrambenog tima sezone. Majk Konli je verovatno najpotcenjeniji igrač lige. Od klupe za rezerve, preko šestog igrača sezone. Oni su jedini tim koji može da radi bukvalno sve. Mogu igrati i sa niskom i sa visokom petorkom.

Igrač Denver Nagetsa, Džamal Marej, izrazio je svoje razočaranje porazom, ističući teškoće kroz koje je tim prošao. Ipak, naglasio je svoju motivaciju za sledeću sezonu, stavljajući akcenat na želju za pobedom i dokazivanjem:

- Mentalno, fizički, boriš se kao da te jure, to je emocija u ovom momentu. Kada juriš, kada si lovac, imaš veću motivaciju, hoćeš da se dokažeš svima. Kao pobednik i šampion... Osećam da je trebalo da pobedimo. Imali smo svoje šanse, dobre prilike, uključujem tu i sebe. Teško je. Jedva čekam sledeću godinu.

Foto: Profimedia

Ovoga puta ništa nije išlo po planu - Nikola Jokić

 

Trener Denver Nagetsa, Majkl Meloun, na konferenciji za medije nakon meča, uz sočnu psovku izrazio je svoje razočaranje prokockanom šansom da se nastavi borba za novi prsten

- Meč je gotov, sje*ano je. Sezona je gotova, teško nam je. Bolji tim je pobedio. Ništa ne  oduzimam od Minesote, bolji tim je pobedio. Kada pogledate ostale timove koji su ostali, mi smo igrali do juna prošle godine. Naši glavni igrači morali su da igraju 82 meča, da bismo se borili za vrh, prošle godine smo odmarali igrače. Minutaža naših glavnih igrača, mentalno, fizički, svi su mrtvi umorni. Dali su mi sve što mogu da tražim. Izlazim iz ove zgrade visoko podignute glave. Borili smo se, izgubili som, to se dešava.

Da podsetimo, košarkaši Minesote u finalu Zapadne konferencije sastaju se sa ekipom Dalasa Luke Dončića koji su nakon šest utakmica savladali Oklahomu.

Ka da je reč o Istočnoj konferenciji, u finalu snage će odmeriti ekipe Bostona i Indijane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading