ANELI AHMIĆ SE SLOŠILO: Procurio snimak iz Šimanovaca, evo šta joj se pojavilo na LICU!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta se desilo sa Aneli Ahmić!

ANELI AHMIĆ SE SLOŠILO: Procurio snimak iz Šimanovaca, evo šta joj se pojavilo na LICU!

Foto: Instagram.com

Tokom porodičnog sastanka takmičari su trebali da izaberu najmrzovoljnije među njima. Na redu je došla Slađa Lazić Poršelina koja je imala žestok okršaj sa ostalim cimerima. Slađa je udarila na vezu Aneli Ahmić i Janjuša

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić Elita

 

- Ne mogu da verujem da ste u vezi, a da propadate. Vidi vam se na faci koliko vam loše. Jedine koje su srećne u vezi su Aneli i Anita. Ostale devojke ne izgledaju dobro, nisu srećna. Na faci vam se vidi koliko ste nesrećne. Neću da navodim devojke koje su mrzovoljne, a same, već zauzete. Na prvom mestu je Jelena. Ona je mrzovoljna zato što je u braku. Svaki dan je sve gore i gore. Milica je na drugom mestu. Ona je mrzovoljna kad je u vezi - kazala je Slađa.

- Kapiram da se boriš za opstanak, ali se bolje bori za to. Sram te bilo Slađo - dodao je Uroš S.

Foto: TV Pink/printscreen

Uroš Stanić Elita 7

 

- Ti ćeš da mi kažeš? Biću još gora. Milica je pokazala da je nesrećna dok je bila sa Terzom. Nju je mrzelo i da živi. Terza joj je pevao ljubavne pesme, a ona nije imala nikavu reakciju. Na trećem mestu je Anđela. Ona nije bila neraspoložena na početku, bila je jako vesela, a onda se sve naglo promenilo. Pala je u neki vid depresile poslednih par meseci - kazala je Slađana.

- Miona je prva osoba, a druga Jovana. Da se ja bavim pevanjem, ovde bih goreo, pucao od energije, a one nemaju nikakvu moguću energiju. Treća osoba je Maja. Jako je isfrustrirana. Ne može da podnese to što je Filip Car ne voli - kazao je Uroš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading