OVDE JE DENVER KRENUO DA TONE: Pogledajte NESTVARAN pogodak Gobera preko JOKIĆA (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2024

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osetio je "ukus iz svoje kuhinje".

OVDE JE DENVER KRENUO DA TONE: Pogledajte NESTVARAN pogodak Gobera preko JOKIĆA (VIDEO)

Foto: Twitter/bleacherreport

Ljubitelji košarke su noćas bili svedoci epske borbe između Minesote i Denvera, gde su košarkaši Timbervulvsa uspeli da ostvare pobedu u odlučujućem, sedmom meču, plasiravši se tako u finale Zapadne konferencije NBA lige. Ništa nije ukazivalo na to da će se ovakav preokret desiti, pošto je Denver imao prednost od čak 20 poena u trećoj deonici. Međutim, Minesota je uspela da nadoknadi zaostatak i stigne do preokreta u poslednjoj četvrtini.

Obožavatelji Jokića u Srbiji su podeljeni kada je u pitanju njegova eliminacija. Mnogo njih je više želelo da Denver prođe, ali ima i onih koji ovaj poraz smatraju kao veću šansu da Nikola zaigra za reprezentaciju na Olimpijskim igrama.

Jedan od junaka ovog veličanstvenog preokreta bio je francuski košarkaš Rudi Gober. Iako je imao teškoće sa Jokićem tokom celog meča, sjajnom rolom u poslednjoj deonici uspeo je da se iskupi za sve propuste tokom serije. Sa 13 postignutih poena, od kojih je osam postigao u poslednjoj četvrtini, Gober je bio jedan od bitnijih igrača u gostujućem sastavu.


Jedan od najboljih poteza sa meča bio je nestvaran "fejdavej" šut upravo Rudija Gobera preko Nikole Jokića, koji je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama. Tu je i krenuo brodolom domaćih, budući da od tada nisu uspevali više da poravnaju rezultat, dok je Jokić bio vidno iznerviran ovim majstorskim potezom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading