ŠA PRETI DA ĆE NAPRAVITI KARAMBOL U ELITI: Svi se PLAŠE njegovog sledećeg poteza! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.03.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će ga skupo koštati!

ŠA PRETI DA ĆE NAPRAVITI KARAMBOL U ELITI: Svi se PLAŠE njegovog sledećeg poteza! (VIDEO)

Foto: printscreen

Učesnik rijaliti šou-programa "Elita" i poznati reper Nenad Aleksić Ša ponovo je završio u centru pažnje, ovog puta zbog sukoba sa Mionom Jovanović. Problemi su nastali oko slika koje su postavljene u njihovoj zajedničkoj spavaćoj sobi, što je dovelo do žučne rasprave između njih dvoje.

Naime, Ša je bio vrlo oštar u svojim reakcijama, izjavivši da neće tolerisati slike koje mu smetaju i da će se situacija pretvoriti u pravi karambol.

- Sad će karambol ovde, skidajte ova g*vna, ja neću to da gledam! Sad ćete imati problem 24/7 i sad ćete videti najgore od mene, samo se vi sprdajte sa mnom... Svi ćete izaći napolje - urlao je Ša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

- Što ne poskidaš slike - pitala je Anđela Šparavalo.

- Neću ja da skidam slike - rekao je Ša.

Republika

Foto: printscreen

Ša preti da će napraviti karambol

Podsećanja radi, Ša se nedavno slomljen pojavio u pušionici gde su pokušali da ga uteše i pruže mu podršku u ovim teškim trenucima. Međutim, njegova reakcija je bila vrlo dramatična, vrištao je kao da ga deru i izjavio je da želi da napusti rijaliti, što bi moglo imati ozbiljne posledice.

Ukoliko se Ša odluči da samovoljno napusti rijaliti, suočiće se sa ozbiljnim finansijskim posledicama, uključujući i plaćanje astronomskih kazni. S obzirom na tešku emocionalnu situaciju, njegova konačna odluka ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading