TARA I DANILO KORISTILI NOŽEVE U SVAĐAMA: Simova pomišljala da digne ruku na sebe, ove scene teraju JEZU U KOSTI!

Autor:

Zabava

09.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov i Danilo Raičević svakodnevno iznose nove detalje, a njihova najnovija svađa na TikToku zgorozila je korisnike društvenih mreža.

TARA I DANILO KORISTILI NOŽEVE U SVAĐAMA: Simova pomišljala da digne ruku na sebe, ove scene teraju JEZU U KOSTI!

Foto: Prntscrn/YouTube/HYPE TV, Instagram.com

Bivša zadrugarka i influenserka Tara Simov nedavno je objavila niz snimaka i fotografija, kao i prepiski u kojima se može zaključiti da je proživela stavično maltretiranje od njenog izabranika i oca deteta, Danila Raičevića

Kako ističe, Tara je prethodnih godinu dana periodično trpela torturu, te kad god bi potražila pomoć Danilovih roditelja, naizlazila bi na zid, a sve vreme želeći da spase svoje dete i da mu obezbedi normalno i bezbrižno detinjstvo. Tara je na Instagram profilu podelila uznemirujuće fotografije i snimke, a nedavno se sa Danilom suočila putem TikTok lajva, koji je izazvao totalnu pometnju.

Naime, Tara je plakala zbog svega što je Danilo izneo na njen račun, pa ga je upitala zbog čega joj priređuje pakao, a on je kompletnu krivicu svalio na nju. Otkrio je kako nikada nije digao ruku na nju, već da je ona ta koja je njega maltretirala i zlostavljala:

Republika

Foto: instagram.com/dallyraich, printscreen

Tara Simov i Danilo Raičević

 

- Šta sam ja tebi radila? Da li sam ja tebe tukla godinu i po dana, zlostavljala i maltretirala? - upitala je uplakana Tara.

- Da, ti si mene tukla, zlostavljala i maltretirala... Otvarala arkade, noževima išla na mene, ja tebe nisam ni pipnuo nikad - govorio je Danilo.

 

 

- Koliko se stvari dešava u poslednjih par godina ostavlja me bez reči! Duša mi je prosuta u komade, a od ljudi koje sam očekivala da će biti tu, samo su dodavali noževe u srce. Imam veliku sreću da imam zlatno dete, koje me održava u životu i zbog kog ću se boriti protiv svega što mi se dešava što znate i što ne znate - započela je Tara Simov, pa nastavila:

- Inače bih davno digla ruku na sebe. Sve što ne bih ni najgorem dušmaninu poželela, zadesilo me je. Volite sebe i samo sebe! Učite na tušim primerima da ne biste došli u situaciju da imate 25 godina i da jedino što vam deluje kao izlaz jeste da vas nema - završila je Tara Simov. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading