MIONIN BIVŠI ALARMIRAO POLICIJU, NEPOZNATA DEVOJKA MU PROVALILA U STAN?! Stanislav krije mračnu tajnu, ovo će morati da objasni! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-snimak Mioninog bivšeg dečka kruži internetom.

MIONIN BIVŠI ALARMIRAO POLICIJU, NEPOZNATA DEVOJKA MU PROVALILA U STAN?! Stanislav krije mračnu tajnu, ovo će morati da objasni! (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/Talo.9

Stanislav Krofak, učesnik rijalitija "Elita", nedavno se uselio na imanje u Šimanovcima. Njegov ulazak u rijaliti napravio je pravu pometnju u vezi između Nenada AleksićaŠa i Mione Jovanović, a nedavno se pokrenula tema ljubomore i posesivnosti u vezi. Stanislav je istakao da ne podnosi ljubomoru i da odmah prekida odnos kada primeti "signale" posesivnosti koji mu se ne dopadaju. Takođe, naglasio je da nikada nije bio nasilan prema ženama i da sve situacije rešava razgovorom i mirnim putem.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak koji je izazvao mnogo komentara. Na snimku je zabeležen incident ispred stana u kojem je navodno boravio Stanislav Krofak. Na snimku se vidi žena koja mu zvoni na vrata, dok se druga osoba krije kod kapije. Kada je Stanislav otvorio vrata, druga devojka je ušla u dvorište i stala ispred stana kako bi se suočila sa njim. Usledila je rasprava na pragu stana, a situacija je kulminirala kada je Stanislav pokušao da uđe u stan, a devojka ga je pratila. Došlo je do fizičkog sukoba, pri čemu je Stanislav odgurnuo devojku u nameri da je spreči da uđe. Držao ju je za ruku i sprečavao ulazak na svoje posed. Snimak završava trenutkom kada Stanislav uzima telefon i poziva nekoga.

 

Nakon što se snimak pojavio, korisnici društvenih mreža su brzo reagovali, izražavajući svoje mišljenje o događaju. Komentari ispod videa su se nizali neverovatnom brzinom, sa različitim tumačenjima situacije. Dok su neki osudili Stanislava, tvrdeći da je nasilno pokušao da spreči ulazak devojke u stan, drugi su podržali njegovo ponašanje, ističući da je devojka pokušala da uđe nepozvana te da je Stanislav postupio ispravno pozivajući policiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading