NJENIM MUKAMA JE KONAČNO DOŠAO KRAJ: Dileta objavila sjajne vesti - vrela Sicilijanka najavila gde će njen verenik nastaviti karijeru?! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.06.2024

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više neće morati da putuje na Ostrvo.

NJENIM MUKAMA JE KONAČNO DOŠAO KRAJ: Dileta objavila sjajne vesti - vrela Sicilijanka najavila gde će njen verenik nastaviti karijeru?! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/dilettaleotta

Diletu Leotu je jedna stvar mnogo mučila u prethodnom periodu.

Nakon što je nemački golman Loris Karius završio saradnju sa Njukaslom, njegova verenica Dileta Leota nije krila oduševljenje što će konačno biti bliže svom voljenom. Dileta, koja je poznata po svojoj karijeri sportske novinarke, često je isticala koliko joj teško pada razdvojenost od Lorisa, posebno zbog čestih letova između Italije i Engleske.

Dok su se spekulisale mogućnosti gde bi Karius mogao da nastavi karijeru, Dileta je više puta isticala svoju želju da vidi svog verenika kako brani u Seriji A.

Njih dvoje su nedavno viđeni na trkama u Monci što je dovelo i do novih spekulacija o imenu budućeg kluba nemačkog golmana, ali će konačna odluka o novom klubu Lorisa Kariusa biti sa nestrpljenjem iščekivana kako od strane medija, tako i od strane Diletinih mnogobrojnih pratilaca na društvenim mrežama.

 

Diletina radost zbog završetka Kariusove saradnje sa Njukaslom bila je vidljiva i na njenom Instagram profilu, gde je objavila fotografije sa svojim verenikom i njihovom ćerkicom Arijom, kao i fotografiju u kojoj je istakla svoju sjajnu figuru. Ova vest je sigurno obradovala mnoge od njenih 9,1 milion pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

S obzirom na Kariusovu burnu prošlost, posebno na događaje iz finala Lige šampiona 2018. godine, gde je imao nekoliko nesrećnih poteza protiv Reala, pred njim su novi izazovi u potrazi za novim klubom. Ipak, uz podršku svoje verenice Dilete, koja je već najavljivala svoje angažovanje u pronalaženju odgovarajućeg kluba u Italiji, Kariusu se pruža nova prilika da pokaže svoj talenat u jednoj od najjačih fudbalskih liga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading