NEKE STVARI SE PROSTO NE MENJAJU: Predsednik kluba razrešio sve dileme! Evropski šampion ne pušta legendu kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.06.2024

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi ugovor je na stolu...

NEKE STVARI SE PROSTO NE MENJAJU: Predsednik kluba razrešio sve dileme! Evropski šampion ne pušta legendu kluba!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri madridskog Reala stigli su do još jednog trofeja namenjenog najboljoj evropskoj fudbalskoj ekipi Starog kontinenta. Puleni Karla Anćelotija savladali su u velikom finalu UEFA Lige šampiona ekipu Borusije iz Dortmunda rezultatom 2:0.

U samom finišu susreta, u 85. minutu, u igru je ušao i Luka Modrić zamenivši Tonija Krosa čime su istovremeno i ispisane nove stranice bogate klupske istorije.

Nakon meča u britanskoj prestonici, Luka Modrić, koji od 2012. godine nosi opremu Real Madrida, izrazio je zadovoljstvo usled pobeda tima. Modrić, koji je osvojio impresivnih 26 trofeja sa Real Madridom, zajedno sa saigračem Naćom Fernandezom, sada drži rekord po broju osvojenih titula od svih igrača u 122. godine dugoj istoriji kluba.

U izjavi za Real Madrid TV, tridesetosmogodišnji vezni igrač je naglasio značaj ovog postignuća, rekavši:

- Osvojiti najviše trofeja u najvećem klubu na svetu je posebno. Ponosan sam i zahvalan za sve što sam doživeo.

Uprkos njihovom uspehu, Modrić je priznao teškoće tokom finala, napominjući:

- Bilo je teško finale. U prvom poluvremenu nismo igrali dobro. Borusija je imala više šansi i bila bolji tim. Patili smo, ali znali smo da ćemo imati svoje šanse. Kasnije smo igrali bolje i na kraju izašli kao pobednici.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Florentino Perez ne želi da se odrekne klupske legende

 

Prethodnih nedelja mnogo polemike se u medijima pojavilo u vezi (ne)ostanka Luke Modrića u španskoj prestonici, a tim povodom se oglasio i predsednik kluba Florentino Perez:

- Mislim da će Modrić ostati sa nama. Verujem da će igrati još jednu sezonu - istakao je Perez i najavio skorašnji potpis na novi ugovor.

Modrićeva izuzetna karijera u Real Madridu obeležena je izuzetnim dostignućima i nepokolebljivom posvećenošću klubu, čime potvrđuje svoj status jedne od najvećih legendi slavnog španskog fudbalskog kolektiva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading