BRUTALNA PORUKA: U samo tri reči je sve objasnio - Đoković otvorio dušu nakon epske drame! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.06.2024

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je verovatno svima sve jasno...

BRUTALNA PORUKA: U samo tri reči je sve objasnio - Đoković otvorio dušu nakon epske drame! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa, pošto je savladao Lorenca Musetija iz Italije rezultatom 3:2 (7:5, 6:7 (6:8), 2:6, 6:3, 6:0).

Interesantno je napomenuti da je ovo bio jedan od najdužih mečeva na turniru, a završen je u tri sata i sedam minuta posle ponoći - najkasnije ikada u Bulonjskoj šumi.

Novak je podelio svoje emocije na društvenim mrežama, objavivši fotografiju vuka koji zavija i logo Rolan Garosa, uz snažnu poruku:

- Gladan kao vuk.

Foto: Instagram.com/djokernole

Neka svako tumači poruku onako kako želi

 

Da podsetimo, tokom kompletnog meča najbolji svetski teniser je imao veliku podršku svojih navijača, a među njima se posebno isticala njegova supruga Jelena Đoković koja nije krila emocije prilikom svakog odigranog poena.

Plasmanom u četvrtu takmičarsku rundu ovogodišnjeg Rolan Garosa, najbolji teniser planete je stigao i na prag još jednog neverovatnog ostvarenja. Đoković je stigao do svoe 369. pobede na grend slem turnirima, time se izjednačivši sa Rodžerom Federerom. Ukoliko trijumfuje u narednom meču protiv Argentinca Serundola, stići će do broja 370, što će predstavljati najveći broj pobeda na grend slemovima, obuhvatajući i žensku i mušku konkurenciju.

Treba napomenuti da je i sam Đoković nakon trijumfa nad Musetijem istakao da duel nije protekao onako, kako se nadao. Istakao je da je bio u velikoj nevolji tokom meča sa Musetijem, ali da ga je publika uspela da podigne i pruži mu podršku u ključnim trenucima. Đoković je pohvalio i igru svog protivnika, ističući da je ovo najbolji tenis koji je video da neko igra. Izjava o njegovoj životnoj priči, kao i osvrt na podršku publike, dodatno su istakli emotivnu notu nakon ovog zahtevnog meča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading