SITA AHMIĆ PROGOVORILA O STANISLAVU: Totalni preokret u Eliti, da li će Aneli pasti na OVO?

Autor:

Zadruga

10.03.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić sve otkrila!

SITA AHMIĆ PROGOVORILA O STANISLAVU: Totalni preokret u Eliti, da li će Aneli pasti na OVO?

Foto: ATAImages, Privatna arhiva, pink

Sita Ahmić, iako ne učestvuje u rijalitiju "Zadruga", postala je primećena javna figura zahvaljujući svojoj podršci sestri Aneli Ahmić. Njeno dostojanstveno ponašanje i sposobnost da inteligentno komentariše dešavanja u rijalitiju privukli su pažnju javnosti.

Sita je postala poznata po svom stručnom mišljenju o ljubavnom trouglu Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka. Situacija Krofakova podseća na onu kroz koju je prošla Sita sestra Aneli, obje su bile prevarene i izneverene od svojih emotivnih partnera pre nego što su ušle u rijaliti kako bi zadovoljile pravdu.

Foto: RTV PINK printscreen, instagram

Sita Ahmić i Aneli Ahmić

 


Sita nije krila svoju podršku Mioni, ali istovremeno nije mogla da kritikuje ni Krofaka, prepoznajući da je situacija kompleksna za sve troje. "Ja gotivim Mionu, samim tim i Ša. Ovaj momak mi izgleda, takođe, okej, tako da samo mogu reći jako nezgodna situacija za svo troje. Videćemo dalje šta će se događati", istakla je Sita. Njen pristup pokazuje da ne donosi sud "ni po babu, ni po stričevima", već po pravdi.

Sita Ahmić je postala poznata po svom elokventnom komentarisanju događaja u rijalitiju, privlačeći pažnju javnosti svojim stručnim mišljenjem. Njena podrška sestri Aneli, ali i njen pravični pristup u komentarisanju situacije ljubavnog trougla Mione, Ša i Krofaka, pokazuju njenu sposobnost da sagleda kompleksnost situacija i da iznese argumentovano mišljenje.

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić

 


Sita Ahmić je postala poznata javna figura zahvaljujući svojoj podršci sestri Aneli i svojoj sposobnosti da elokventno komentariše događanja u rijalitiju "Zadruga". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading