MIONA ĆE MORATI DA POTRAŽI POMOĆ: Ša najavio da će tek da je TERORIŠE, pevačici PREKIPELO!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ne planira da odustane od ljubomorisanja, Miona ne zna šta da radi!

MIONA ĆE MORATI DA POTRAŽI POMOĆ: Ša najavio da će tek da je TERORIŠE, pevačici PREKIPELO!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Reper Nenad Aleksić Ša sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" dobio pitanje vezano za Mionu Jovanović i dramu koju joj i dalje pravi zbog bivšeg dečka Stanislava Krofaka Pantera.

- Šaki druže, zamisli da je Miona pasta za zube i ti počneš da je cediš i cediš, da li si svestan da ćeš uskoro da je totalno iscediš? - glasilo je pitanje za repera koje je pročitao voditelj Milan Milošević, a koje je ujedno bilo i kritika.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović ne može da smiri Ša

- Ne prihvatam to, i dalje ću da pričam šta mi se priča - poručio je Ša.

- Preteruje i prenaporan je, uvek dobija iste odgovore i uvek će dobijati. Ja ludim od istih pitanja, ja ne znam šta njemu treba da se više crta i boji, jasno je sa kim sam - pobesnela je Miona.

- Nema logike odgovor, na meni je da trpim teror mozga i da ne dobijem konkretan odgovor i da ona ne ustane i da kaže neke stvari. Ja se plašim da ona mene ne iscedi, neću više da se pravim lud i budala - poručio je Aleksić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša poručio da se neće smiriti

Inače, nedavno se pojavila vest da je Mionin bivši u odnosu sa reperovom bivšom suprugom Vanjom Ignjatović. Iako ni Stanislav, ni Vanja u to vreme nisu potvridili da su u vezu, sada su ostavili trag koji ukazuje na njihov blizak odnos. Vanja je obajvila sliku na svom Instagram profilu, a ispod njene objave je upravo Stanislav ostavio komentar i to u vidu srca, a ona mu je odgovorila na isti način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading