VIŠE NEĆU DA SE PRLJAM KAO ASMIN IZROD! Sita objavila šok prepiske! Skandal dobija nikad veće razmere! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će se još dugo čitati...

VIŠE NEĆU DA SE PRLJAM KAO ASMIN IZROD! Sita objavila šok prepiske! Skandal dobija nikad veće razmere! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook

Sestra učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić objavila je prepisku koja dokazuje kako je Asmin Durdžić ucenjivao, pa je objasnila da više nema nameru da se spušta na njegov nivo. Ona tvrdi da je sve unapred planirao i da neće da dopusti da je povređuje lažima. 

Foto: Instagram printscreen

Sitin status na Instagramu

 

Sada i više nikada svoj profil prljati neću s osobama poput ovog izroda. Ali imam potrebu pošto mi je nanesena nepravda. Dalje puštam poruke preko kojih me je pokušao uceniti da poseduje video, a ako mu video ne prođe, da će reći narodu da mi imamo dogovor da Aneli, on i ja igramo igru. Ne zna taj više šta laže i šta pokušava - pisala je Sita, pa je dodala: 

Foto: Instagram printscreen

Sitin stori na Instagramu

 

- A što se tiče ove neke poremećene babe (Asminov fan) i prozivki na naš račun, između ostalog, udaranja na majčinstvo mene koja sam posvećena svojoj deci i samo njima, poručujem, joj da se vara ako misli da neće zakonski da odgovara. Tužbe i prijave su krenule da stižu na adrese, takođe joj poručuje da bolje kupi informacije, jer je njegova izabranica (Stanija Dobrojević) fino nadrljala s iznošenjem laži javno na TV Pinku kao i na portalima. Poručujem ovoj ženturači da ja itekako imam radni staž i radim za svojih 40 godina života više nego tri žene. Odmah da kažem da se ne pravdam, već dajem na znanje koliko duboko idu s lažima, malo im je sve, pa i lažna videa već se diraju u decu i imovinsko stanje. Obećavam da će odgovarati debelo! Dalje imate pokušaj ucene - napisala je Sita na Instagramu pored slika prepiske koju su ranije imali.

Foto: Instagram printscreen

Sitin stori na Instagramu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://i.ytimg.com/vi/h3BCtRVXMIg/hqdefault.jpg?sqp=-oaymwEcCOADEI4CSFXyq4qpAw4IARUAAIhCGAFwAcABBg==&rs=AOn4CLBsDZRuNb5YarDCyT6pXatzjgKYbg

 

Komentari (1)

Loading
Leeloo

05.03.2024 19:41

Tvoja sestra je ucesnica rijalitija i svako je moze komentarisati jer je postala javna licnost, bez ikakvih pravnih sankcija.Svakako bi pravne sankcije postojale ,kada bi ona zivjela kao javna licnost zivot u njena 4 zida i imala njenu privatnost i ljudi je neopravdano komentarisali,ali Aneli je u rijalitiju i prodala je njenu privatnost,njen zivot,dakle nema pravnih sankcija . Onako kako sebe predstavlja, tako je publika i komentarise .