SADA JE SVE JASNO! Poznato da li će Nadal UČESTVOVATI na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

20.05.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser doputovao u "grad svetlosti".

SADA JE SVE JASNO! Poznato da li će Nadal UČESTVOVATI na Rolan Garosu!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal, rekorder po osvojenim titulama na Rolan Garosu, stigao je u Pariz sa svojim trenerom Karlosom Mojom i ostalim članovima tima.

Dočekala ga je direktorka turnira, Ameli Morezmo, koja je izrazila zadovoljstvo što će "kralj šljake" učestvovati na turniru. Očekuje se da će španski teniser odraditi prvi trening na terenima u Bulonjskoj šumi oko 17 časova po srednjeevropskom vremenu.

Nadal je prošle godine propustio dobar deo sezone, uključujući i Otvoreno prvenstvo Francuske, zbog povrede. Ove godine ostvario je sedam pobeda i četiri poraza. Njegov najbolji rezultat na šljaci ove sezone je ostvarenje osmine finala u Madridu, gde je poražen od Jiržija Lehečke.

 

Rafa se vraća na teren u Parizu, gde je ostvario svoje najveće uspehe, osvojivši čak 14 trofeja na ovom turniru. Njegovo prisustvo na Rolan Garosu sigurno će privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta, dok će konkurencija imati težak zadatak da ga zaustavi u njegovom pohodu ka još jednom trijumfu.

Titulu na Rolan Garosu brani najbolji teniser sveta Novak Đoković, pošto je srpski as u prošlogodišnjem finalu savladao Norvežanina Kaspera Ruda sa maksimalnih 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading