"SADA ĆEMO DA DEMANTUJEMO KRMKA"! Sestra Aneli Ahmić preko Instagrama ratuje sa Asminom! Isplivali novi dokazi o njenoj brizi o ćerkici! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u spoljnom svetu se nastavlja!

"SADA ĆEMO DA DEMANTUJEMO KRMKA"! Sestra Aneli Ahmić preko Instagrama ratuje sa Asminom! Isplivali novi dokazi o njenoj brizi o ćerkici! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook

Sestra učesnice Elite Aneli Ahmić Sita Ahmić ratuje u spoljnom svetu sa njenim bivšim partnerom Asminom Durdžićem, pa je sada objavila dokaze o tome njena sestra ipak jeste brižna majka, s obzirom na to da on tvrdi da nije tako. 

- Kada je Aneli otišla u "Zadrugu", ostavila je 2500e kod grofice za Noru, Sita je te pare otela od Grofice i na sebe potrošila. Ja sam bio kod Nore i dao 500 evra detetu, Sita je uzela te pare i na sebe potrošila.Sinoć nije stigao ni poklon, ni koverta, pošto je dete bilo kod Site, a rođak sa njom ne priča pa nije hteo da ide kod nje. Ponavljam ja ne bih nazvao na Sitin broj, niti njene ćerke - pričao je Durdžić nedavno, a Sita je sada udarila još jače na njega jer navodno govori neistine:

Foto: Instagram printscreen

Sita objavila na Instagramu sve dokaze

 

 - Evo da demantujemo krmka. Sita ti plaća vrtić detetu, sport, odeću i hranu. A beše poslao si 6000e za ćerku? 

Podsećamo, Sita Ahmić nedavno je pričala da će policija da je štiti od Asmina ukoliko to bude potrebno, jer joj je navodno pretio preko telefona tokom jedne od svađa koje su imali.

Asmin je zvao Situ i pretio sa nepoznatog broja, poziv je trajao maltene jedan minut, ko zna šta je sve ispričao kad je Sita rekla drugarici da će od njega da je štiti policija ubuduće. Rekla je: "Od Asmina će da me čuva policija ako nastavi da zove i da provocira! Kad se primiri nema problema, a onda odjednom krene da pravi haos". On je pominjao dete, navodno pretio da Sita više ne sme da ga uzme usta, ali je bio kratak da ga ne bi nekako snimila i to sve objavila  - rekao je za medije upućen izvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading